Celebrity News

Oduvek je želela ćerku: Upoznajte Minu, devojčicu koja je ušla u život Olivere Kovačević i SVE PROMENILA (FOTO)

Autor: | 21/10/2022

Bratanice Olivere Kovačević veliki su ponos slavne voditeljke

Oduvek je želela ćerku: Upoznajte Minu, devojčicu koja je ušla u život Olivere Kovačević i SVE PROMENILA (FOTO)

Poznata kao "čelična ledi" srpske televizije voditeljka Olivera Kovačević večito je odavala utisak veoma posvećenog profesionalca u poslu kojim se bavi, ali smatra se da baš zato nije mogla da posveti dovoljno vremena drugim životnim aspektima pa se, na primer, nije ostvarila u majčinstvu. To, međutim, ne znači da u sebi takav instinkt nije pronašla. U njoj su ga probudile bratanice Olivere Kovačević, budući da brat poznate voditeljke ima tri ćerke i da je sa njima veoma bliska.

 

 

Oliverin brat Mile je četiri godine mlađi od nje i radio je na potomstvu što se kasnije pokazalo odličnim i za ponosnu tetku, jer je Olivera svu svoju ljubav usmerila prema bratanicama. O njima nije često govorila u javnosti, ali je u jednom intervjuu za "Story" poručila da i prema njima nekada zna da bude "čelična".

- One bi istakle da ih stalno nešto kritikujem, obično kada ne polože neki ispit. Mislim da je obrazovanje najvažnije za mladog čoveka i zato na tome insistiram i dosađujem im - navela je novinarka koja je jednu od bratanica jednom prilikom predstavila javnosti. Zove se Mina i često pomaže tetki u pojedinim zadacima.

Pročitajte: Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

 

 

Bratanice Olivere Kovačević nisu jedine koje su slabo poznate široj javnosti, ona je govorila i o bratu kojeg takođe retko predstavlja i otkrila zanimljive detalje iz detinjstva.

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće - izjavila je Olivera.

Komentari (1)

Loading
Zora

00:08 25.10.2022

Ala je prisvojila kad nije mogla svoje da ima a Mina ima divnu majku koja je rodila i nju i sestru neka spomene i nju a ne da prisvaja što nije njeno. Njen brat Mile decu nije ni gledao već otišao sa drugom ženom sramota je da se hvali čega se pametan stidi budala se ponosi.