Celebrity News

Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

Udala se Olivera Kovačević- vest je koja bruji medijima

Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

Ata Images

Na besprekornoj i zavidnoj karijeri koju je izgradila, voditeljki bi mnogi mogli da pozavide, a privatni život i emotivne partnere vešto je uspevala da sakrije od javnosti. Iako nikada nije govorila o svojim izborima, nije nepoznanica da je Olja godinama u srećnoj vezi sa političarem Borkom Stefanovićem, međutim vest - udala se Olivera Kovačević, tema je o kojoj se uveliko šuška.

Naime, jednom prilikom gostujući u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić", političar Vuk Jeremić rekao je da njegova supruga Nataša ne može da se zaposli ni na jednoj televiziji u Srbiji jer se on bavi opozicionim poslom, da bi na tu njegovu opasku voditeljka Minja uzvratila: "Supruga Borka Stefanovića, Olivera Kovačević, radi na RTS-u".

Pročitajte: Sve javno rekla - Oliveri Kovačević zagorčan život, u sve umešan Željko Mitrović

 

 

Da li potpuno slučajno ili sa određenom namerom, koleginica popularne voditeljke otkrila je Oliverin status o kom se u javnosti godinama nagađalo. Političar takođe nije delovao iznenađeno kada je čuo te su mnogi došli do jednog zaključka, a to je - udala se Olivera Kovačević u tajnosti.

Pročitajte: Drži je čvrsto za ruku - Uhvatili smo Oliveru Kovačević nasmejanu sa POZNATIM KOLEGOM, svi se pitaju JEDNO (FOTO)

Ata Images

 

Imajući u vidu da je godinama srećno zaljubljena, te da pored sebe ima muškarca koji je voli, poštuje i u svemu podržava udaja i nije neuobičajen sled događaja iako su mnogi iznenađeni istom.

Pročitajte: Ona više NIJE ISTA žena - Drastična promena Olivere Kovačević uzdrmala javnost! (FOTO)

Miša Obradović

 

- Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi, zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite - rekla je jednom prilikom voditeljka za "Kurir".

Komentari (0)

Loading