Moda

Crveno i roze u kombinaciji su ponovo u trendu! Olivera Kovačević pokazala jesenje izdanje za kojim su svi poludeli (FOTO)

Izgled Olivere Kovačević uvek je u fokusu javnosti

Crveno i roze u kombinaciji su ponovo u trendu! Olivera Kovačević pokazala jesenje izdanje za kojim su svi poludeli (FOTO)

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a jedno je od najupečatljivijih TV lica na domaćoj javnoj sceni i svi se dive njenoj inteligenciji, stavu i elokventosti, a ništa manje pažnje ne privlači ni izgled Olivere Kovačević koja o istom veoma vodi računa. Stajlinge koje voditeljka bira kako za javne nastupe pred kamerama tako i u privatnom životu ili pak nekom javnom događaju uvek su propraćeni od strane modnih znalaca, a na odevne kombinacije retko ko ima zamerke.

Jedna od omiljenih novinarki, verna je elegantnom, svedenom stilu u kom dominiraju kvalitetni komadi klasičnih krojeva, a pored neizostavnih haljina, sakoa i kaputa, Olja voli da koketira i sa odelima dok upečatljive košulje raznih dezena posebno mesto zauzimaju u njenom garderoberu.

Pročitajte: Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

 

 

 

Tako je i ovog puta, prilikom popodnevne šetnje obalom, novinarka zablistala u elegantnom izdanju te je uz, kao za nju krojene braon pantalone i sako, Olja uklopila nežno roze košulju sa plisiranom kragnom i cvetnim motivima koji, čini se, nikada neće izaći iz mode.

Pročitajte: Sve javno rekla - Oliveri Kovačević zagorčan život, u sve umešan Željko Mitrović

Ovaj efektni outfit Olivera je upotpunila kvalitetnim crvenim cipelama na potpeticu i torbicom u istoj boji i svi komentarišu da izgled Olivere Kovačević oduševljava te da se o modi od nje dosta može naučiti.

Komentari (0)

Loading