Celebrity News

Možete li da ga prepoznate: Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se teško detinjstvo

Autor: | 22/10/2022

Detinjstvo ovog voditelja nije bilo lako ali je bilo srećno

Možete li da ga prepoznate: Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se teško detinjstvo

U rubrici "pogodite ko je na slici" ovo je verovatno jedan od težih zadataka. Dečak sa fotografije dosta je menjao svoj fizički izgled i tokom odraslog doba a kamoli otkako je bio dete, pa ćete na rešenje možda naići sa iznenađenjem. U pitanju je, naime, poznati voditelj Ivan Ivanović. Fotografija koja kruži internetom spada u izuzetno retke iz najranijeg perioda života ovog voditelja, ali otkriva nam detinjstvo Ivana Ivanovića. Na sreću, postoje intervjui u kojima se Ivanović već doticao tog dela svog života pa fotografija nije jedini dokument koji svedoči o tim danima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Detinjstvo Ivana Ivanovića provedeno je u Beogradu, baš kao i kasnija faza života. Ako se pitate zašto ova fotografija baš danas, 22. oktobar je rođendan slavnog voditelja a on danas puni 47 godina. Dok postoje navodi o tome da je odrastanje Ivanovića bilo prilično skromno, ipak se naglašava da je pre svega bilo srećno. Od roditelja Zorana i Ljiljane nasledio je samo prave vrednosti koje danas prenosi na svoje ćerke Stašu i Lolu. Bez obzira na to što mu je tokom odrastanja nedostajalo mnogo toga, ljubavi je imao na pretek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

- Posle toliko godina, kad pomislim na detinjstvo u meni ožive slike našeg malog stana, lepog parkića ispred zgrade i mog dede. Stanovali smo u naselju Braća Jerković, u malom stanu i u skromnim uslovima, ali ponosno mogu da kažem kako je u njemu uvek vladala prava zezatorska atmosfera. U našem domu uvek je bilo tesno, ali veselo. Pamtim te zabavne večeri i partije remija koje su moji roditelji igrali sa kumovima. Ja bih obično zaspao ispod stola, ni sam ne znam zbog čega, ali mi je to iskustvo više puta kasnije bilo od koristi u kafanama - opisano je detinjstvo Ivana Ivanovića u jednom njegovom intervjuu.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA: Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Dok je budući šoumen spavao sa mamom i tatom u jednoj sobi, njegov deda Radovan bio je u kuhinji. Po zanimanju pekar, čak i kada je otišao u penziju, deka bi svakog dana ustajao u četiri ujutro, kuvao ručak i kupovao novine pre nego što ostali ukućani ustanu. Iskonsku sreću Ivan je osetio tek kada mu se, kad je imao šest godina, rodio mlađi brat Ognjen, danas poznati maneken koji je svojevremeno učestvovao u rijaliti šou-programu Veliki brat.

- Sa Ognjenom sam se uvek dobro slagao. Ja sam silno želeo brata ili sestru i bio sam presrećan kada se on rodio. Čuvao sam ga uvek, kao pravi stariji brat. Trenutno živi u Dubaiju gde radi kao stjuard, a povremeno se bavi i manekenstvom, čisto da ne zaboravi i taj poziv - ispričao je svojevremeno Ivanović.

Komentari (0)

Loading