Celebrity News

Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA: Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

Supruga Ivana Ivanovića ne eksponira se u javnosti

Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA: Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

Autor i voditelj jedne od najgledanijih emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ne krije da mu porodični život i te kako prija te se od svojih naslednica, Staše iz prvog braka i Lole koju je dobio sa sadašnjom izabranicom Anjom Petrović, gotovo i ne odvaja. Nevenčana supruga Ivana Ivanovića doduše ne eksponira se medijski pa je retko kome poznato da je žena sa kojom voditelj već šest godina uživa u skladnoj zajednici, prava lepotica.

Ivan je, naime svoju srodnu dušu pronašao u ovoj harizmatičnoj dami koja je rodom iz Topole, a osim atraktivnog izgleda ona se može pohvaliti i fakultetskom diplomom.

Pročitajte: Od njene lepote ZASTAJE DAH! Isplivale fotografije supruge Ivana Ivanovića sa proslave prvog rođendana njihove ćerke Lole

story

 

Anja je i pored velike popularnosti svog supruga uspela vešto da sačuva svoju privatnost, a životni put koji je odabrala nije povazan sa javnošću, zaposlena je u jednoj velikoj državnoj firmi te ne čudi činjenica da joj anonimnost odgovara.

Ljubavnu priču otpočeli su 2016. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ludo zaljubili, jer je supruga Ivana Ivanovića, prema navodima medija, bila deo šireg društva popularnog voditelja.

Pročitajte: Očekivali ste sve, samo ne ovo! Pogledajte kako je Ivan Ivanović uredio svoj porodični dom (FOTO)

story

 

Ivanović o svom privatnom životu kao ni o Anji nikada nije javno govorio, ali je svojevremeno priznao da je ona prava heroina, jer kako je rekao, njega nije nimalo lako trpeti.

- Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju – iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu - rekao je svojevremeno voditelj.

Pročitajte: Osvojila Ivana Ivanovića, rodila mu ćerku a uspela da ostane anonimna - Evo ko je Anja Petrović! (FOTO)

Instagram

 

Imajući u vidu da je voditelj nakon nekoliko meseci romanse upoznao roditelje svoje izabranice, mogle su se naslutiti njegove ozbiljne namere što se i obistinilo nakon pet godina veze kada je kao plod velike ljubavi na svet došla preslatka Lola, a nevenčana supruga Ivana Ivanovića sada je posvećena majka i životna saputnica jednom od najprepoznatljivijih TV lica u zemlji.

Komentari (0)

Loading