Celebrity News

Da li vam je bila lepša tada? Ovako je Milena Ivanović izgledala pre ulepšavanja, fotografija konačno isplivala

Autor: | 23/10/2022

Milena Popović pre ulepšavanja nije bila ni nalik današnjem izgledu

Da li vam je bila lepša tada? Ovako je Milena Ivanović izgledala pre ulepšavanja, fotografija konačno isplivala

Promene koje su poslednjih godina nastale u životu političarke Milene Popović Ivanović svakako su najviše izazvane ubistvom njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića, a zatim i novom ljubavi sa Igorom Jurićem. Međutim, promene su se kod Milene dešavale i na drugim poljima, a ono koje se nekako prvo ističe je polje fizičkog izgleda. Naime, Milena Popović pre ulepšavanja koje se evidentno dogodilo u proteklom periodu i žena nakon transformacije dve su prilično različite osobe iako se radi o istoj.

Instagram

 

Milena Popović pre ulepšavanja danas nije ni prizor koji je previše lako pronaći u onlajn svetu, a mnogi su čak  zaboravili kako je udovica Olivera Ivanovića nekada izgledala. Spekuliše se da je Milena na sebi uradila određene korekcije i to sa merom. Zato je samo lepša. Reklo bi se prema fotografijama da je uvećala usne, ali to ostavljamo vama da procenite.

Pročitajte: PRSTEN JE NA RUCI: Milena Ivanović za STORY prvi put o VENČANJU sa Igorom Jurićem

printscreen

 

Milena Popović pre ulepšavanja i Milena posle jeste velika promena ali mnogi veruju da se čak ne radi toliko o estetskim korekcijama koliko je u pitanju najveći životni pokretač - ljubav. Otkako više ne krije svoju vezu sa Igorom Jurićem, Milena zrači pozitivnošću i lepotom pa je to već dovoljno za potpunu promenu kako spolja, tako i iznutra.

Komentari (2)

Loading
vladimir

16:06 23.10.2022

U kom pornicu glumi ova kurvetina?koja je poenta njena sminka?cime se ona bavi osim sto se jebe za pare?da li i ona pokusava da biva lepa i da joj to bude zanimanje!?zasto ne stavi fotografiju svog neskladnog tela u bikiniju osim sto slika samo nasminkanu glavu!kada bi je videli u kupacem kostimu zeludac bi vam se okrenuo.ne bi mogla da izadje iz pornica trece klase u drugu koliko je uboga .to je ista prica kao ona ciganka Jovana Jeremic ili Jovan Jeremic.ono je isto pitanje sta je ono glavato bice,da li je musko ili zensko.jedino je jedno sigurno a to je da je cigan neki u pitanju.