Celebrity News

Muž Marije Petronijević prvi put sa glumicom na crvenom tepihu: Pun je kao brod, ali jedan detalj na njemu je SRAMOTAN (FOTO)

Muž Marije Petronijević poznati je humanitarac

Muž Marije Petronijević prvi put sa glumicom na crvenom tepihu: Pun je kao brod, ali jedan detalj na njemu je SRAMOTAN (FOTO)

Kada se glumica Marija Petronijević potpuno povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu, svi su želeli da otkriju razlog ovakvog njenog ponašanja. Spekulisalo se da je u pitanju ljubav i da, svi oni koji su na to pomislili bili su u pravu. Umetnica, koju je publika volela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", na ovaj korak odlučila se zbog emotivnog izabranika, sa kojim je nedavno dobila sina. Iako mu je posvetila sve svoje vreme i zbog njega se delimično odrekla karijere Marija o svom emotivnom partneru javno nikada nije želela da govori. Nije se slikala sa njim, niti je ikada smatrala potrebnim da otkriva njegov identit, što je dodatno zaintrigiralo medije koji su pre izvesnog vremena ipak došli do podatka da je muž Marije Petronijević bogati humanitarac i IT stručnjak iz Loznice Milinko Isaković. 

Pročitajte: Tek je skoro postala majka… TRAGEDIJA u domu Marije Petronijević (FOTO)

 

 

Isaković je od Marije stariji osam godina a svojevremeno zahvaljujući svojim zaslugama, ne glumici, našao se u medijima. Naime, on je organizovao dobrotvornu akciju „Milinko vam daruje“, sa ciljem da ukaže pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. 

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac. Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo - ispričao je tada Milinko, koji je sinoć prvi put posle dužeg vremena stao pred bliceve fotoreportera i to ruku pod ruku sa Marijom.

Pročitajte: Prizor koji topi srca: Marija Petronijević objavila prvu fotografiju sa sinom (foto)

Boško Karanović

 

Zaljubljeni partneri prošetali su crvenim tepihom, a zaključak mnogih bio je da su izuzetno skladni i zaljubljeni. Pojedinima, međutim, posebno onima modno ostrašćenim, privukla je pažnju fleka na bogataševoj majici, što je ubrzo postala tema tabloida.

Pročitajte: Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu trudnoće, a o ocu deteta rekla je samo jedno

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading