Celebrity News

Sve o čemu je maštala: Pojačanje u domu Slobode i Vojina, upravo je objavila na Instagramu da je maleni STIGAO (FOTO)

Dom Slobode Mićalović umetnički je kutak

Sve o čemu je maštala: Pojačanje u domu Slobode i Vojina, upravo je objavila na Instagramu da je maleni STIGAO (FOTO)

Predivna zgrada na Novom Beogradu ukrašena fasadnim ciglama skriva dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Glumački par nakon dugog niza godina podstanarskog života i dosta odigranih projekata uspeo je svojevremeno da sebi pazari nekretninu vrednu pomena, u kojoj s puno ljubavi odgaja bliznakinje Veru i Milu. U skladu sa afinitetima i umetničkim karakterom glumac i glumica opremili su stan čiji pod krase hrastov parket i skupoceni tepisi.

Pročitajte: Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Boško Karanović

 

Stogo čuvajući svoju i intimu svog supruga i dece dramska umetnica retko je kada u prošlosti delila fotografije iz doma. ipak, kako je nedavno pazarila uređaj koji pomaže oko kućnih poslova, zapravo usisavanja, u želji da objasni kako on izgleda nehoteći je otkrila i deo oko trpezarisjkog stola, što je njenim pratiocima bilo vrlo zanimljivo, medijima takođe.

Pročitajte: Prvi izlazak u punom sastavu: Sloboda i Vojin konačno javnosti predstavili svoje ćerke, već tinejdžerke Veru i Milu

Instagram

 

Sloboda je pratiocima na "Instagramu" tom prilikom predstavila maleni uređaj, takozvani robot koji samostalno usisava i koji će od sad pa nadalje odmeniti glumicu u kućnim poslovima, bar kada je reč o usisavanju, a bilo je evidentno da su mu se jednako obradovale i glumičine naslednice koje povremeno majci pomažu. Zahvaljujući mašini dom Slobode Mićalović bez mnogo muke nastaviće da izgeda lepo i čisto.

Komentari (0)

Loading