Celebrity News

Došla je u Beograd i nisu izdržali: Fotografije tajnog susreta sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića slomiće Slobodu

Bivša supruga Vojina Ćetkovića se vratila u Srbiju

Došla je u Beograd i nisu izdržali: Fotografije tajnog susreta sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića slomiće Slobodu

Bivša supruga Vojina Ćetkovića ponovo je u Beogradu, nakon što se još davno odselila za Pariz gde, makar zvanično, još uvek stanuje. Međutim, njena poseta rodnoj zemlji otvara pitanja o motivima njenog dolaska a mnogi su se odmah zamislili nad pitanjem ima li njena poseta veze upravo sa slavnim glumcem, budući da je po tome mahom ljudi prepoznaju. Razlog je, makar za javnost, ipak druge vrste.

Instagram

 

Instagram

 

Naime, bivša supruga Vojina Ćetkovića nekada je bila poznata voditeljka i radila je na Trećem kanalu, što je ujedno povod koji je Natašu Milovanović doveo u Beograd. Ne, to ne znači da se taj kanal ponovo uspostavlja, već da je stara garda ove televizije odlučila da se okupi i evocira uspomene. Tako je otkriveno da su zajedno veče proveli Marija Kilibarda, Irina Vukotić, Igor Miklja ali i bivša supruga Vojina Ćetkovića.

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Još jedan od razloga zbog kojih je Nataša doputovala u Beograd jeste rođendanska proslava, ali još uvek nije poznato ima li njena poseta ikakve veze sa bivšim mužem. Ova bivša voditeljka ne bavi se televizijom već dvadeset godina unazad. Ona se 2001. godine udala za Vojina, ali taj brak nije predugo potrajao.

Komentari (0)

Loading