Celebrity News

SRAMOTA: Sestra i mama Nemanje Gudelja odlučile da javno provociraju Anastasiju, ovo se ne prašta (FOTO)

Autor: | 24/10/2022

Porodica Nemanje Gudelja nastavlja da pravi sopstvene izbore u njegovom emotivnom životu

SRAMOTA: Sestra i mama Nemanje Gudelja odlučile da javno provociraju Anastasiju, ovo se ne prašta (FOTO)

Uprkos buci koja se digla u domaćoj javnosti porodica Nemanje Gudelja, tačnije njegova majka Olivera i sestra Vanja, još uvek insistiraju na odluci da na društvenoj mreži "Instagram" više ne prate izabranicu fudbalera Anastasiju Ražnatović i njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović. Očekivalo se da će drama oko ovog incidenta poslednjih dana biti razrešena, ali obe suprotstavljene strane odlučile su se na ćutanje što zapravo samo potvrđuje pisanja da odnosi između porodica Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović jesu narušeni.

Instagram

 

Međutim, sada još jedna činjenica ovde upada u oči i može naslutiti na čijoj je strani porodica Nemanje Gudelja između njegove aktuelne i bivše devojke, takođe poznate pevačice. Naime, majka i sestra pomenutog fudbalera još uvek na društvenim mrežama prate Gudeljevu bivšu izabranicu Sanju Vučić dok Anastasiju ne prate. Time jasno stavljaju do znanja na čijoj su strani nakon raskida koji su fudbaler i Sanja doživeli neposredno pre početka njegove veze sa Ražnatovićevom.

Profimedia, Đorđe Bukvić

 

Imajući u vidu da je Anastasija ušla u život fudbalera nedugo po njegovom raskidu sa Vučićevom, pitanje je da li je porodica Nemanje Gudelja bila spremna da se oprosti od Sanje kao što je to očigledno bio spreman da učini sam sportista. Ukoliko im je Sanja zbilja draža opcija za miljenika porodice od Anastasije Ražnatović, komplikacije na ovim relacijama tek bi mogle da se dešavaju.

Pročitajte: GOTOVO JE: Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

Instagram

 

U međuvremenu, mediji podsećaju na Sanjine izjave o vezi sa fudbalerom i jasnoj poruci da je želela da ostane u dobrim odnosima sa njim, što joj očigledno i polazi za rukom.

- I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su Anastasija i on zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo - izjavila je Sanja u aprilu ove godine.

Ata Images

 

Sanja očigledno ne gaji nikakve ambicije da obnovi vezu sa fudbalerom jer je i sama ušla u novu romansu sa Nenadom Cicmilom, s kojim je nedavno uslikana.

Komentari (0)

Loading