Celebrity News

Pa šta vam je toliko strašno učinila? Porodica Nemanje Gudelja se JAVNO ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu (FOTO)

Autor: | 20/10/2022

Porodica Nemanje Gudelja odlučila se na neprijateljski čin, ali vraćeno im je istom merom

Pa šta vam je toliko strašno učinila? Porodica Nemanje Gudelja se JAVNO ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu (FOTO)

Još uvek domaću javnost trese vest da je porodica Nemanje Gudelja naprasno odlučila da otprati najpre Anastasiju Ražnatović, a zatim i njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović, sa svih društvenih mreža što je u današnje vreme obično jedan od prvih pokazatelja narušavanja međuljudskih odnosa. Dok su se majka i sestra poznatog fudbalera odlučile na tako drastičan korak, sam Gudelj još uvek to nije učinio što naslućuje da Anastasija nema problem sa svojim izabranikom koliko ga ima sa njegovom najbližom porodicom.

Instagram

 

Porodica Nemanje Gudelja, naravno, vrlo brzo je naišla na "kontrameru" od strane Anastasije i Cece pa su i one otpratile Nemanjinu majku Oliveru, odnosno njegovu sestru Vanju. Sve ovo čini se vrlo čudnim razvojem odnosa u porodici koja se do juče činila dosta skladnom i sve bližom kako je vreme odmicalo. Koliko juče, Anastasija i pomenute majka i sestra slavnog fudbalera zajedno su odlazile u noćni provod, kao i šetnje, šoping, restorane... Zato je još nejasnije zbog čega se porodica Nemanje Gudelja odjednom okrenula protiv njegove izabranice.

Instagram

 

Ono što mnogi tumače kao potencijalni razlog naglog pogoršanja odnosa jeste činjenica da je porodica Nemanje Gudelja dosta specifična u smislu da su svi međusobono bliski i vezani još od malih nogu Nemanje i njegove sestre, te da je svakodnevno Anastasijino pristustvo u njihovom domu u nekoj meri sigurno narušilo takvu porodičnu dinamiku. Porodici je verovatno potrebno još malo vremena da se navikne na stalno prisustvo Gudeljeve izabranice u njihovim životima pa zato i najmanji povod u ovoj fazi međuljudskih odnosa može izazvati preke reakcije bilo kog od članova porodice.

Pročitajte: Slavan u celom svetu, ali i jako STROG: Ovo je svekar Anastasije Ražnatović, nije tajna ŠTA MISLI o Cecinoj ćerki! (FOTO)

Instagram

 

Međutim, treba istaći da Anastasija ovakav tretman nije zaslužila kao osoba koja je od prvog dana želela da zbliži dve porodice kako bi svi funkcionisali što kompaktnije. Kako je nedavno otkriveno u rijaliti emisiji "Ceca i deca", sva je prilika da bi Anastasija uskoro mogla da se preseli u Španiju jer je njena veza sa Nemanjom vrlo ozbiljna, ali to se neće dogoditi ako nastavi da bude žrtva ovakvih ispada njegove najbliže porodice. Ako zbilja dođe do toga da pevačica postane trajna žiteljka Sevilje, biće neophodno da oseti potpunu dobrodošlicu svih koji je tamo budu dočekali.

Instagram

 

Potez koji je načinila porodica Nemanje Gudelja za sada nisu komentarisale ni Ceca ni Anastasija, koja je po svoj prilici i dalje u odličnom odnosu sa njenim dečkom, što je ipak i jedino važno u celoj priči, a ostaje nada da porodični odnosi neće stati na put velikoj ljubavi.

Komentari (1)

Loading
posmatrac

16:38 21.10.2022

Tesko je to porodici Gudelje da ga puste tako lako....onda se steze slavina i mama,cera i bratic nmg lagodno da zive.A i mama mu bas nije u vinklu,uhvatila se omladine pa po klubovima ko da je devojcurak...