Celebrity News

GOTOVO JE: Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

Autor: | 07/09/2022

Dečko Anastasije Ražnatović iznenađen je odlukom pevačice

GOTOVO JE: Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

Ljubavna romansa u koju je Cecina naseldnica uplovila pre izvesnog vremena po svemu sudeći ide svojim tokom te zaljubljeni par svaki trenutak koristi kako bi uživao u svojoj ljubavi, a koliko požrtvovanja treba za opstanak veze na daljinu, znaju Anastasija i Nemanja Gudelj. Iako još uvek nisu započeli zajednički život koji uveliko planiraju, talentovana pevačica sada je stalno spakovanih kofera kako bi kad god joj to obaveze dozvole pohrlila u zagrljaj svom dragom, a da li je dečko Anastasije Ražnatović očekivao od nje toliku pažnju nešto je što se pitaju mnogi.

Ovog puta Tasa je otputovala u Španiju iz jednog veoma bitnog razloga, a to je kako bi punog srca bodrila svog izabranika na veoma bitnoj utakmici u njegovoj karijeri.

Pročitajte: Ne samo jedna! BEBE STIŽU U DOM Anastasije i Gudelja, fudbaler je upravo svima saopštio na Instagramu! Kakva RADOST (FOTO)

Instagram printscreen

 

Da je bila najveća podrška i najvatreniji navijač njegovog kluba, Anastasija je pokazala putem "Instagram" profila objavivši video sa punih tribina stadiona, da bi ubrzo nakon toga osvanuo još jedan snimak iz večernje šetnje ulicama Sevilje.

Pročitajte: Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji (FOTO)

Instagram printscreen

 

U skladu sa događajem kojem je prisustvovala, Tasa se odlučila za ležernu sportsku varijantu, te je na sebi imala crnu trenerku, lagani top i kačket na glavi.

Iako je Nemanjin tim doživeo pravi debakl, srpski reprezentativac odigrao je svih devedeset minuta, te ne sumnjamo da je pevačica jako ponosna na njega te da će ga i narednu utakmicu bodriti sa tribina.

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

13:40 08.09.2022

Nepise dokle ce biti tamo,kad ce promenuti mesto bravka i naci drugu ljubav