Celebrity News

Najveća tajna! Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji: Uložio sam mnogo energije (FOTO)

Autor: | 26/10/2022

Supruga Željka Mitrovića bila je tvrd orah

Najveća tajna! Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji: Uložio sam mnogo energije (FOTO)

Supruga Željka Mitrovića i slavni medijski mogul venčali su se u septembru 1995. godine, a u godinama koje su usledile dobili su dve ćerke – Kristinu i Andreu. Paralelno sa privatnim životom posvetili su se i poslu, pa su s vremenom izgradili “ružičastu medijsku imperiju”.

Boško Karanović

 

Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte “Pinka” izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat - izjavio je jednom prilikom Željko Mitrović i otkrio malo poznat podatak iz njihove ljubavne biografije, a to je da supruga Željka Mitrovića nije tako lako dozvolila da bude osvojena.

Pročitajte: Premijera Sandrinog filma otkrila prave odnose u porodici Mitrović: Evo kako se Željko u javnosti poneo prema snaji (FOTO)

Ata Images

 

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku. Danas smo roditelji dve ćerke koje su postale glavni smisao našeg života - ispričao je Željko svojevremeno.

Komentari (1)

Loading