Celebrity News

Premijera Sandrinog filma otkrila prave odnose u porodici Mitrović: Evo kako se Željko u javnosti poneo prema snaji (FOTO)

Snaja Željka Mitrovića poseduje lepotu i harizmu na kojima joj mnogi mogu pozavideti

Premijera Sandrinog filma otkrila prave odnose u porodici Mitrović: Evo kako se Željko u javnosti poneo prema snaji (FOTO)

Udajom za Aleksandara, a potom i rođenjem ćerke Emilije snaja Željka Mitrovića osvojila je simpatije članova popularne porodice. Na prvu loptu svi su je zavoleli, a čak je sa njom i svekrva Hani ostvarila divnu komunikaciju, što nije za čuđenje budući da je Ivana, kako je ime Aleksandrove izabranice, mila, draga, kulturna a nadasve pozitivna i razdragana.

Pročitajte: Kakva sreća i radost: Željko Mitrović je upravo objavio NAJRADOSNIJE vesti, pogledajte samo sreću na Milicinom licu (FOTO)

Boško Karanović

 

Mada vrlo lepa, zgodna i elokventna snaja Željka Mitrovića izbegava javna pojavljivanja, zbog čega javnost nije mnogo mogla znati o njoj. Sinoć, na premijeri zaovinog prvog dugometražnog filma "Komedija na tri sprata" ona se pojavila u društvu supruga i njegove bake i sve prijatno iznenadila smirenošću, ali i širokim osmehom. 

Pročitajte: Milica Mitrović donela odluku o braku sa Željkom: Koferi su spakovani

Boško Karanović

 

U neko doba bračnom paru se pridružio i Željko koji se srdačno pozdravio prvo sa svojom majkom, zatim sa sinom, a veliki broj ljudi u publici svedočio je da je najjači zagrljaj i poljubac medijski mag udelio snajki. Lepo su se ispričalli, a onda se smestili kako bi Sandrin projekat ispratili.

Pročitajte: Bez jake šminke, jednostavno obučena i prirodna: Ćerka Željka Mitrovića okupila bardove glumišta, gromoglasan aplauz (foto)

Boško Karanović

 

Ova srdačnost između svekra i snaje svima je zapala za oko, te su svi komentarisali da je Ivana s razlogom zaslužila Željkovu naklonost i poštovanje, ako ništa bar time što mu je podarila prvo unuče.

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading