Lepota

Plavo, zbogom! Ćerka Željka Mitrovića napravila radikalnu promenu boje kose, ni dečko je više ne prepoznaje (FOTO)

Frizura Kristine Mitrović uvek je besprekorno stilizovana

Plavo, zbogom! Ćerka Željka Mitrovića napravila radikalnu promenu boje kose, ni dečko je više ne prepoznaje (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića veoma vodi računa o svom izgledu pa je tako u korak sa svetskim modnim trendovima kada je u pitanju garderoba, cipele i tašne, a frizura Kristine Mitrović koja je unela veliku promenu u njen imidž zasigurno će biti novi jesenji hit.

Sa promenom godišnjih doba dolaze nam i nove modne sezone, a za jesen su rezervisani tamniji tonovi i kada je boja kose u pitanju te mnoge atraktivne plavuše prelaze u brinete.

Pročitajte: Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu - Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Instagram printscreen

 

Na ovaj korak odlučila se i Mitrovićeva mezimica Kristina koja je platinasto plave pramenove ofarbala u smeđe i time se ponovo vratila svojoj nekadašnjoj boji.

Na njenom profilu na „Instagramu“ osvanule su najnovije fotografije na kojima se vidi da je ova promena osvežila njen izgled, a primetno je i koliko Kristina uživa sa svojim izabranikom Ilijom sa kojim obilazi samo luksuzne destinacije. 

Pročitajte: Papuče ćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže - Da li biste se usudili da ih nosite? (FOTO)

Instagram printscreen

 

Člinjenica je da će frizura Kristine Mitrović naredne sezone biti pun pogodak, a nije isključeno i da će njen stil iskopirati mnoge devojke, s obzirom da je poznata kao neko ko postavlja trendove.

Komentari (0)

Loading