Celebrity News

"OVO JE MOJIH PET MINUTA" Peđa Jovanović progovorio o karijeri i predstojećim koncertima: "U gasu sam, nema stajanja"

Predrag Peđa Jovanović na talasu je uspeha

"OVO JE MOJIH PET MINUTA" Peđa Jovanović progovorio o karijeri i predstojećim koncertima: "U gasu sam, nema stajanja"

Predrag Peđa Jovanović poznat je javnosti kao jedan od dva člana grupe "Blizanci" a sada se publici predstavlja kroz samostalan rad. Muzičar koji je već dugi niz godina prisutan na muzičkoj sceni, odlučio je da organizuje veliki solistički koncert 5. novembra. Zbog velikog interesovanja za svega 15 dana rasprodao je prvi koncert i potom zakazao drugi 6. novembra, a ubrzo i treći samo dan kasnije. Međutim, na iznenađenje mnogih Peđa je odlučio publiku da iznenadi i četvrtim koncertom 12. novembra. Karte za četvrti dan su uveliko u prodaji, a uskoro će i on biti rasprodat. a nedavno je priznao da nije očekivao ovakvu pomamu.

Promo

 

- Svaki naredni koncert koji sam otvorio mi je bio još veće uzbuđenje. Zaista sam presrećan. Malo sam ugasio Instagram, ohladio. Svakodnevno vežbamo i radimo. Stvarno hoćemo da damo maksimum da to bude što bliže perfekciji - rekao je Peđa i priznao da je vreme za album.

- Jeste, dogodine sam planirao da snimim 10 novih pesama. Ove godine snimam po jednu mesečno što će biti 12 pesama do kraja godine. Bitno je da se radi i da se snima. U tom sam gasu i nema stajanja- iskreno kaže i dodaje da se pronašao u ulozi solo pevača.

Pročitajte: Moje noći traju danima: Peđa Jovanović pravi veliki koncert u Beogradu

Promo

 

Moj burazer Nenad i ja smo bili malo lenji po tom pitanju poslednjih 15 godina. (smeh) Više smo se posvetili produkcijskom radu, a i ja sam svirao u Lexington bendu nekih pet godina. Bio sam pozadinac, više mi je prijalo da sam tako ušuškan. Ovo sad mi je mnogo bolje i pronašao sam se - rekao je Peđa koji za četvrti koncert najavljuje i zanimljive goste.

- Biće Ana Kokić, Ina Gardijan, moj brat i u pregovorima sam sa mojim drugarima iz Lexington benda. Sigurno će jedan dan moći. Moguće da će gosti biti i Željko Šašić i Boban Rajović - kaže on. Iskreno otkriva da nije osetio nikada sujetu na svojoj koži, ali i da je počastvovan što se njegov bivši bend odazvao pozivu gostovanja.

Promo

 

- Nisam osetio sujetu ni kada sam bio u okviru grupa. To je možda najlepši period mog muzičkog života. To su sjajni momci - kaže Peđa.

Komentari (0)

Loading