Celebrity News

Predivni prizori! Aleksa Balašević organizovao krštenje ćerke u Jerusalimu: Ovo su prvi kadrovi obreda

Ćerka Alekse Balaševića ima samo dva meseca

Predivni prizori! Aleksa Balašević organizovao krštenje ćerke u Jerusalimu: Ovo su prvi kadrovi obreda

Kada je ćerka Alekse Balaševića došla na svet ponosni roditelji odlučili su da joj daju ime Vera, koje ima višestruko značenje, naposletku predstavlja i veru u Boga, što je negde i prelomilo da unuku slavnog muzičara Đorđa Balaševića do kraja života na taj način oslovljavaju.

Pročitajte: Bazen, ogromno dvorište, 200 kvadrata, kao u Holivudu: Aleksa Balašević objavio fotografije vile u Istri i ovakav luksuz dugo nismo videli

Instagram

 

Nije tajna da su Aleksa i njegova izabranica Nikolina okrenuti pravoslavllju, da poštuju sve praznike, poste, vole i da se pričeste a koliko ta njihova želja da se približe Bogu daleko ide govori to što su svojevremeno kada je za to došlo vreme veridbu organizovali u Jerusalimu. Prvo su čekali blagoslov šest meseci, a zatim se zaputili u Izrael, što ponovo planiraju da urade, ali ovoga puta zbog krštenja ćerke.

Pročitajte: Ćerka Alekse Balaševića stigla u Jovana Cvijića 33: Baka Olivera rasplakala region, ovako bi Đole na pragu dočekao unuku (video)

 

 

Ovime se Balaševićev naslednik pohvalio na "Instagramu", uz par do sada neviđenih fotogarfija sa veridbe.

- Zaručenje ❤ 27.10.2019 ❤ "Brojao sam ljude s' krsta, pravila i izuzetke, posvud promašena vrsta samo retki nađu retke"... ☦ Na današnji dan na Svetu Petku pre 3 godine nakon hodočašća u Svetoj Zemlji imali smo neopisivu čast i privilegiju da nas u Nazaretu zaruči Njegova Svetost Episkop Jerusalimski od Haife Romanos Raduan. Skoro pola godine čekajući blagoslov, ostvarilo nam se... Putovanje koje zauvek traje. Sveta Zemljo, vidimo se uskoro, stiže ti nova najmladja hadžija u posetu. Mir u svetu, ljubav za sve DOBRE ljude ove planete - napisao je Aleksa.

Komentari (0)

Loading