Celebrity News

Ljubomora je presudila: Nenad Jezdić saopštio vesti o svom braku, svi su mislili da će trajati večno

Brak Nenada Jezdića za primer je mnogima

Ljubomora je presudila: Nenad Jezdić saopštio vesti o svom braku, svi su mislili da će trajati večno

Brak Nenada Jezdića otpočeo je vrlo rano, u mladim godinama glumca i njegove izabranice Sare. Uprkos tome što je period mladosti značajno ovom odlukom skratio i odmah postao otac tri ćerke i sina, dramski umetnik, kojeg u komičnim ulogama publika najviše voli, niti jednog momenta nije se zbog toga pokajao. Naprotiv, život u gradu zamenio je daleko mirnijim životom na selu, vrativši se na imanje pokojnog dede i tamo sagradio poljoprivredno gazdinstvo. 

Pročitajte: Sve tri ćerke Nenada Jezdića su prave lepotice: Upoznajte najveće blago i uspeh slavnog glumca

Instagram

 

U svakom kamenu koji je sazidao i oranici koju je iskopao učestvovala je i Sara, po njegovim rečima, njegova najveća ljubav, podrška i oslanac. Brak Nenada Jezdića upravo na ovim stavkama se gradi već dve i po decenije, vrlo je lep i skladan, ipak Nenad je nedavno otkrio ono što mnogi nisu mogli ni da zamisle a to da između njega i supruge ima mnogo ljubomore.

- Muškarac mora da bude ljubomoran i veran kao pas, žena isto. Najveći izazov danas za svakog muškarca je vernost, natalitet i porodica - izjavio je Jezda.

Pročitajte: Ona ne voli da je spominjem: Nenad Jezdić u braku je dve i po decenije, retki znaju kako Sara izgleda

Boško Karanović

 

 

Komentari (2)

Loading
Dunja

06:19 28.10.2022

E, pa Jezdiću, nisi baš u pravu. Teror muža ljubomornog kao pas je nepodnošljiv. Ubija ljubav i brak. Isto se to odnosi i na ženu.

Stella

12:06 30.10.2022

Dobar brak i mogu da imaju samo verni muskarci. Oni drugi, neka traze nesto blisko sebi, jer ih normalna zena nece trpeti. Neka unapred izbegnu troskove razvoda.