Celebrity News

Prve porodične fotografije Pejovića! Ćerke Marija, Magdalena i Iva su izrasle u lepotice svetskog glasa, zavirite na njihovo intimno slavlje

Autor: | 29/10/2022

Ekskluzivno za "Story" porodica Ace Pejovića stala je pred foto objektiv

Prve porodične fotografije Pejovića! Ćerke Marija, Magdalena i Iva su izrasle u lepotice svetskog glasa, zavirite na njihovo intimno slavlje

Popularni pevač Aco Pejović (50) iz godine u godinu beleži sve veće uspehe u karijeri, a i na privatnom planu neprestano se nižu povodi za radost. Poslednji u nizu dogodio se prošle nedelje kada je organizovao slavlje s lepim povodom – njegova srednja ćerka Marija diplomirala je na Medicinskom fakultetu. Samo dan nakon što je dobila diplomu, Acina naslednica napunila je 25 godina, te se na glamuroznom slavlju u elitnom beogradskom restoranu slavio i njen rođendan.

– Zahvalan sam Bogu na porodici koju imam, zahvalan sam na svemu što mi se događa. Beskrajno hvala mojim ćerkama što me čine najponosnijim ocem na svetu – rekao nam je muzičar odrastao u Prijepolju nakon spektakularne zabave kojoj su prisustvovale mnoge njegove kolege.

– Skupilo se društvo, rodbina i prijatelji, da obeležimo to. Kažu ljudi: Pa,ne udaje se, a ja im kažem da, kada se bude udavala, onda će njen muž da pravi slavlje, ja joj organizujem zabavu za ono za šta sam se ja trudio (smeh). Ona nije imala diplomski u klasičnom smislu, jer je uradila nekoliko naučnih radova, pa onda nemate diplomski – rekao je Pejović.

Z.K. Munja

 

A razloga za ponos uspešni muzičar i njegova supruga Biljana, koja je doktor nauka, i te kako imaju. Njihova najstarija ćerka Magdalena (28) završila je master studije u Madridu, dok najmlađa Iva (17) pohađa Treću beogradsku gimnaziju. 

– Suze su sastavni deo života, ali kada pogledam iza sebe, želim da verujem da su me češće sustizale radosnice nego one uzrokovane tugom i bolom – pričao je Pejović, a povoda za suze radosnice tokom slavlja u čast Marijine diplome bilo je mnogo.

Pročitajte: A pričao je da ga je njena bolest promenila! Nakon tri decenije braka Pejović supruzi priredio OVO, svi u čudu (FOTO)

Z.K. Munja

 

– Veoma sam srećan i ponosan, prvenstveno zbog njenog uspeha, a potom i zbog činjenice da je moje i suprugino vaspitanje urodilo plodom. Oduvek sam nastojao da naslednicama usadim osnovne životne postulate, a potom im obezbedim sve uslove za kvalitetno školovanje – naglasio je talentovani muzičar, koji je pre nekoliko godina otkrio da je Marija ranije bila zainteresovana za pevanje.

– Marija je dugo bila zainteresovana za muziku i pohađala je školu pevanja. Mada je nekoliko puta bila proglašavana za najbolju u grupi, ja sam nekako uspeo da je ubedim da ova profesija nije za žene i da svoj put potraži u nekoj lakšoj delatnosti. Poslušala me je i upisala medicinu – ponosno je istakao Aco, koji je mnogo puta u javnosti naglasio da je njegova supruga Biljana osoba uz koju je stasao i ostao s obe noge na zemlji, uprkos mnogim zamkama estrade u koje je njegov poziv umeo da uplete njegove brojne kolege.

Z.K. Munja

 

– Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da živiš bajku. Pored svoje supruge stasao sam u svakom smislu. Baš kao i ona uz mene – rekao je pevač o svojoj životnoj ljubavi s kojom je naslednice vaspitao tako da se ničim ne izdvajaju od svojih vršnjaka, a kako je dalje tekao razgovor saznajte u aktuelnom izdanju magazina "Story".

Komentari (0)

Loading