Celebrity News

A pričao je da ga je njena bolest promenila! Nakon tri decenije braka Pejović supruzi priredio OVO, svi u čudu (FOTO)

Brak Aca Pejovića poseban je u svakom smislu

A pričao je da ga je njena bolest promenila! Nakon tri decenije braka Pejović supruzi priredio OVO, svi u čudu (FOTO)

Nakon završene srednje škole Aco Pejović upoznao je Biljanu, po njegovim rečima, najlepšu maturantkinju Prijepolja. Svega deset dana kasnije sa njom je stao na ludi kamen, a ponosno tvrdi da je još uvek, uprkos brojnim izazovima i tri ćerke Magdalene, Marije i Ive, koje je trebalo izvesti na pravi put, ludo zaljubljen u nju. Brak Aca Pejovića i Biljane Pejović važi za jedan od skladnijih na estradi, mada nije uvek tako bilo.

Pročitajte: STROG TAST: Ko je dečko ćerke Ace Pejovića i šta mu poznati pevač poručuje

Privatna Arhiva

 

Po priči muzičara, mir u njihov dom došao je onog momenta kada su supružnici podelili uloge i porodične obaveze. Aco je, navodno, zadužen da izdržava porodicu, donosi novac u  kuću, dok Biljana njime raspolaže, brine o deci, vaspitava ih i vodi domaćinstvo. Uz sva ta zaduženja supruga Aca Pejovića uspela je i da diplomira, na šta je muzičar posebno ponosan. 

Pročitajte: Pre sedam godina gledala je smrti u oči: Supruga Ace Pejovića konačno u javnosti, iznenadićete se kako hrabra Biljana danas izgleda (foto)

Instagram

 

Brak Aca Pejovića, po merilima mnogih, idealan je a dodatno lepim i zanimljivim ga čini ljubav prema putovanjima koje muzičar i njegova izabranica dele. Ovogodišnji odlazak na odmor na posebnu destinaciju bio je Acin poklon Biljani. Naime, pevačeva supruga obožava Italiju i godinama je čeznula da je obiđe što joj je muzičar sada priuštio. Supružnici već nekoliko nedelja uživaju u obilasku najlepših lokacija "velike čizme", tamošnjih muzeja i spomenika kulture, pa i vinarija, dok im društvo u ovoj avanturi prave dragi prijatelji.  

Komentari (0)

Loading