Celebrity News

Dom Anice Dobre je do danas bio misterija: Ćerka Mina otkrila kako izgleda stan u kom glumica živi sa mužem Mićom (FOTO)

Autor: | 29/10/2022

Dom Anice Dobre nalazi se na Dorćolu

Dom Anice Dobre je do danas bio misterija: Ćerka Mina otkrila kako izgleda stan u kom glumica živi sa mužem Mićom (FOTO)

Porodično gnezdo slavne glumice Anice Dobre dugo je bilo neprobojna tvrđava nje i njenih najmilijih, ali zahvaljujući fotografijama koje s pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" deli njena ćerka Mina Sovtić, dom Anice Dobre više nije tako velika nepoznanica. Iako je do skoro u njemu živela, za Minu je kuća njene majke još uvek luka u koju se rado vraća i u kojoj provodi vreme sa poznatom glumicom.

 

 

 

 

Dom Anice Dobre nalazi se na Dorćolu i po onome što se sa fotografija može zaključiti opremljen je tako da pre svega bude udoban i topao njegovim stanarkama. Stan je opremljen pažljivo izabranim detaljima kao što su lampe, slike na zidovima, ogledala, ramovi itd.

Pročitajte: Anica Dobra prvi put otvoreno o psihičkom zdravlju: Do mira sam došla učeći na greškama

 

 

 

 

Član domaćinstva je i jedna mačka, pa je dom Anice Dobre upotpunjen ljubavlju ljubimca. Glumica je ćerku Minu Sovtić dobila u braku sa biznismenom Miodragom Sovtićem, a Mina se nedavno udala za izabranika Luku Nikolića.

Komentari (0)

Loading