Celebrity News

Poznati lekar kog gledate na televiziji: Neda Ukraden PRIZNALA VEZU, njegova reakcija će vas šokirati (FOTO)

Autor: | 31/10/2022

Autobiografija Nede Ukraden otkrila je mnogo

Poznati lekar kog gledate na televiziji: Neda Ukraden PRIZNALA VEZU, njegova reakcija će vas šokirati (FOTO)

Autobiografija Nede Ukraden otkrila je brojne zanimljivosti o životu poznate pevačice, a kako se u toj knjizi ispostavlja, veza sa Sašom Popovićem nije jedina koja je u Nedin život unela uzbuđenje. Ona se u svojoj knjiti osvrnula i na vezu koju je imala sa doktorom Momom Jakovljevićem.

Nebojša Nišić

 

- Mog zgodnog, šarmatnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupili, on kao maneken, ja kao pevačica. Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je s roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici - otkriva autobiografija Nede Ukraden.

Ata Images

 

- Veza nam je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila kod njega, na njegovu kućnu adresu, i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko, pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave - napisala je slavna pevačica i dodala da su se obe njihove familije dobro slagale, ali da je Neda u tom periodu ipak bila vezana za Sarajevo.

Andreja Damnjanović

 

- Bili smo zreli, slobodni i zaljubljeni. Obožavala sam da budem ne samo pevačica nego i njegova ‘obična’ devojka, da s njegovom mamom idem na pijacu, da spremam ručak, neke moje specijalitete, što je nju posebno oduševljavalo. Jedino zbog čega sam tugovala je to što moja ćerka nije bila sa mnom u Beogradu - napisala je pevačica.

Pročitajte: Popoviću, ko ovde laže? Isplivala zajednička fotografija iz perioda veze sa Nedom Ukraden: Mazi je i ljubi, lud za njom

Andreja Damnjanović

 

Kraj ove romanse usledio je zbog Nedine odluke da se fizički približi svojoj ćerki, a Moma je prilično burno reagovao na pisanje svoje bivše drage.

„Ne zanima me ta priča i ne bih dalje da komentarišem“, kratko je rekao Jakovljević za Nova.rs.

Komentari (1)

Loading
Jovan

02:43 01.11.2022

Ovaj gospodin Jakovljević je kao i gosp Saša Popović miš koji bi se zavukao u rupu Jeste da Neda priča a i ne laže jer znam da je ona u horoskopu lavica a mi lavovi ne kažemo i ponosni smo i dostojanstveni u životu niti se skrivali niti se imamo za nešto da se stidimo Obožavam te Nedo i sram da bude tih "frajera"koji se kriju a treba da budu ponosni što su imali šansu da budu sa tobom Obožavam te i pozdravljam Tvoj veliki"fan" Jovan