Celebrity News

Fotografija koja ubija Vesnu Čipčić: Pogledajte kako njen bivši muž izgleda na venčanju sa novom suprugom, ovo treba preživeti

Autor: | 31/10/2022

Bivši muž Vesne Čipčić danas je u braku sa ovom rediteljkom

Fotografija koja ubija Vesnu Čipčić: Pogledajte kako njen bivši muž izgleda na venčanju sa novom suprugom, ovo treba preživeti

Na samom početku ove godine Milica Kralj i Aleksandar Saša Alač rekli su „da“ pred matičarem i tako krunisali svoju 12 godina dugu ljubavnu priču. Uvažena pozorišna rediteljka, ćerka glumačkog barda Petra Kralja, i glumac Beogradskog dramskog pozorišta i bivši muž Vesne Čipčić upoznali su se 2008. godine. Ubrzo zatim on se razveo od dotadašnje supruge Vesne, sa kojom ima dvoje dece, Anju i Ivana.

Instagram

 

- Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine. To je nešto što je ostavilo dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i izuzetno neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam zbog dece, žao mi je, jer sve nije moralo tako, ali bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli - rekla je svojevremeno Vesna a bivši muž Vesne Čipčić nikada nije u javnosti govorio o tom braku.

Mirko Tabašević

 

Bivši muž Vesne Čipčić o aktuelnom braku sa Milicom Kralj, s druge strane, jeste govorio ali samo jednom, kada su dali zajednički intervju za magazin "Gloria" i to na temu kulinarstva. Tom prilikom je otkrio da kao rođeni Dalmatinac voli da priprema specijalitete od ribe, ali i druge slane specijalitete, dok je Milica zadužena za slatkiše.

Pročitajte: Partner Vesne Čipčić je OVAJ DUGOKOSI DASA, nije uspela da sakrije STRAST I LJUBAV: Ćerka Anja ne želi da komentariše (FOTO)

Twitter

 

- Saša je samo jednom, kad je izgubio opkladu, a kladili smo se na finale „Lige šampiona“, pravio kolač. Bila je to neka čokoladna poslastica iz njegovog detinjstva, veoma ukusna, ali nikad više nije to ponovio. A ja se ne mešam oko pečenja i pasulja, tu je on neprikosnoven ‒ ispričala je tada Milica Kralj.

Komentari (1)

Loading
Didi

04:35 25.01.2023

Jel moguće da je onakvu lepoticu ostavio zbog ovakve veštice i Rugove. Sram ga bilo i nju vesticu