Celebrity News

Sad je njen: Ovo je muškarac kog je Ceca maznula od Karleuše (FOTO)

Autor: | 01/11/2022

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović sada imaju makar nešto zajedničko

Sad je njen: Ovo je muškarac kog je Ceca maznula od Karleuše (FOTO)

Čini se da će Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović ostati doživotne "neprijateljice", da je lakše zamisliti pomirenje bilo koje dve političke stranke ili bilo koja dva ljuta rivala, nego što će dve najpoznatije pevačice u Srbiji ikada pronaći zajednički jezik i baš zato jedan muškarac sigurno oseća veliku satisfakciju što je on gotovo jedina osoba na planeti koja je uspela da ih poveže, makar indirektno. Naime, dve muzičke zvezde možda ne dele stavove po mnogim pitanjima, ali imaju poverenje u istog čoveka kada je zdravlje u pitanju.

ceca show printscreen

 

Kao što je već poznato, Ceca je nedavno operisana u Istanbulu iz još uvek nepoznatih razloga koji će biti otkriveni u novoj epizodi njenog dokumentarnog šou-programa na Blic televiziji "Ceca show" u petak, ali prema nezvaničnim informacijama operaciju je izveo čuveni turski hirurg Bulent Čihantimur kojeg je pre nekoliko godina Karleuša promovisala kao čudotvorca.

Instagram

 

 

 

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, stoga, sada dele zajedničkog doktora a Ražnatovićevoj nije bio problem da posegne za ovim stručnjakom bez obzira na to što je njena rivalka već bila pod njegovim nadzorom.

ceca show printscreen

 

- Ovo je najbolja klinika na svetu. Budući da sam dosta putovala i imala prilike da vidim i druge, mogu to da tvrdim. Ovde rade najbolji stručnjaci, prostor je impozantan... Takođe, ovde imam i mir i privatnost, koja mi je jako važna - rekla je Jelena nakon što je imala priliku da poseti ovog doktora Bulenta.

Pročitajte: Partner Cece Ražnatović za put u Pariz: Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

ceca show printscreen

 

Sada je bio red na Cecu a koliko je zadovoljna njegovim radom trebalo bi da uskoro bude poznato. Pevačicu je u Istanbul ovim povodom pratila sestra Lidija kao moralna podrška i istakle su da je u pitanju bio rutinski zahvat iako su priznale da je trajao čak šest sati zbog čega je doza zebnje ipak bila prisutna dok konačno sve nije bilo gotovo.

Komentari (0)

Loading