Celebrity News

Nina Radulović i Leka zabrinuti zbog sina: Lav je doneo odluku, roditelji se tu ništa nisu pitali (FOTO)

Sin Nine Radulović nadmašio je sam sebe

Nina Radulović i Leka zabrinuti zbog sina: Lav je doneo odluku, roditelji se tu ništa nisu pitali (FOTO)

Čini se da nije bilo veće sreće u porodici Lečić kada je sin Nine Radulović došao na svet. Njegovom rođenju obradovali su se jednako voditeljkini roditelji, kao i najmiliji njenog izabranika Branislava Lečića, napre sin i ćerka iz prvog braka Ivan i Ana. Brat i sestra malog Lava Lečića potrudili su se da mališan oseti toplinu doma i ima sve privilegije najmlađeg, on je s druge strane njih kao starije shvatio kao svoje neprikosnovene uzore i pratio ih u stopu.

Pročitajte: Nina Radulović ne skida osmeh sa lica, napokon i baš u NJEGOVOM ZAGRLJAJU je pronašla mir (FOTO)

Instagram

 

Sin Nine Radulović upravo iz tog razloga svestran je ali i talentovan za mnogo toga. Recimo voli da glumi, imitira, uživa u sportu i matematici, a danas se pokazalo da bi i u ulozi voditelja bio dobar.

Pročitajte: Porodica i prijatelji se mole za nju! Nina Radulović operisana, oglasila se iz bolnice (FOTO)

instagram

 

Naime, Radulovićeva je na "Instagramu" objavila fotografiju mezimca u crnom odelu, beloj košulji sa leptir mašnom, naočarima na očima dok u ruci drži gomilu papira i mikrofon. Vrlo ozbiljno i profesionalno delovao je Lav u ovoj ulozi a voditeljka se ispod slike našalila.

- Voditelj na mamu.

Pročitajte: Filip Krajinović je daleka prošlost, Nina Radulović ima novog dečka: Možda se ponovo udam

instagram

 

Da li je ovo zaista bilo za potrebe neke dečije emisije ili pak neke priredbe u školi ili je možda Lav za Noć veštica na jedan dan želeo da bude u maminoj koži ne možemo sa sigurnošću da kažemo. Ono što je zagarantovano jeste da će ga roditelji pratiti kojom god profesijom poželi da se bavi, pa makar to bili gluma i voditeljstvo.

Komentari (0)

Loading