Celebrity News

Ko još voli maćehu, pa još BIVŠU! Otkriveni detalji odnosa Nine Radulović i Lečićeve ćerke Ane (FOTO)

Sin Nine Radulović ponos je voditeljke

Ko još voli maćehu, pa još BIVŠU! Otkriveni detalji odnosa Nine Radulović i Lečićeve ćerke Ane (FOTO)

Sin Nine Radulović čvrsta je veza između voditeljke i glumca Branislava Lećića, koji po razvodu ne zapostavlja roditeljske obaveze. Mali Lav Lečić najmlađi je, pa svakako i omiljeni član kako Ninine, tako i porodice dramskog umetnika, a nesumljivo je da dečak poseban odnos gaji sa bratom i sestrom po ocu, Anom i Ivanom.

Pročitajte: Haljina Nine Radulović idealna je za svaku figuru: Letnje izdanje koje možete iskopirati (FOTO)

Instagram

 

Lečićevi naslednici iz prvog braka vrlo zaštitnički su nastrojeni prema Lavu, koji obožava da je u njihovom društvu, sledi njihove smernice i pomalo ih i oponša, što Nina smatra normalnim i vrlo simpatičnim. Najviše pak voli da sa Anom igra šah, čemu svedoče najnovije fotografije osvanule na "Instagram" profilu mlade glumice.

Pročitajte: Modni duel: Nina Radulović i Bojana Barović poludele za njom, haljina kojoj nakit samo smeta (foto)

Instagram

 

Nakon što je zvezda serije "Dug moru" ovaj post objavila za njom odmah oglasila se i Radulovićeva, koja je svojim komentarom ispod objave sve iznenadila.

- Moje dve ljubavi - napisala je voditeljka dodavši emotikon sa srcima. Ovim potezom ona je srušila predrasude po kojima maćeha i poćerka obavezno imaju loš odnos i svima dala do znanja da se zapravo mnogo vole.

Komentari (0)

Loading