Celebrity News

Dijana objavila vesti: Novakova operacija je bila NEIZBEŽNA, kad ga je obišla rekao joj je SAMO OVO

Autor: | 01/11/2022

Majka Novaka Đokovića podelila je intiman trenutak sa sinom

Dijana objavila vesti: Novakova operacija je bila NEIZBEŽNA, kad ga je obišla rekao joj je SAMO OVO

Majka Novaka Đokovića prisetila se teškog perioda iz života njenog sina koji je pre par godina morao da se podvrgne operaciji ruke a detalje svega što mu se dešavalo opisala je u jednom od retkih televizijskih gostovanja kod Marine Rajević Savić u emisiji "Dok anđeli spavaju". Ono što je Dijana Đoković tada ispričala najbolje opisuje snagu karaktera najboljeg tenisera.

Profimedia

 

- Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše - započela je ispovest majka Novaka Đokovića i istakla da je Nole pokušao baš sve kako bi izbegao hirurški zahvat dok to ipak nije postalo neizbežno.

Pročitajte: Đoković slavio do kasno u noć, Jelena napravila haos uz pesmu Zorice Brunclik

Guliver Getty Images

 

- Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultate. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije - ispričala je majka Novaka Đokovića.

Guliver Getty Images

 

Naš najbolji teniser danas je u punoj snazi i očekuju ga masters turniri u Parizu, a zatim i u Torinu.

Komentari (0)

Loading