Celebrity News

Kada je Suzana Jovanović ženila sina Danijela, njegov biološki otac URADIO JE OVO! Pevačica sve priznala

Autor: | 01/11/2022

Sin Suzane Jovanović venčao se bez prisustva biološkog oca

Kada je Suzana Jovanović ženila sina Danijela, njegov biološki otac URADIO JE OVO! Pevačica sve priznala

Venčanje sina Suzane Jovanović pre šest meseci danima je bilo tema domaćih medija. Danijel, koji je inače producent na Grand televiziji, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom, a na raskošnoj proslavi upriličenoj u jednom od najluksuznijih beogradskih restorana okupile su se brojne estradne ličnosti.

Instagram

 

Iako je venčanje sina Suzane Jovanović proteklo u najboljem redu, Suzana je u intervjuu za 24sedam izjavila da su nju i njenu porodicu povredili pojedini novinski napisi, te otkrila da tog dana ni u jednom trenutku nisu pomislili na Danijelovog biološkog oca.

Pročitajte: Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali OVA FOTOGRAFIJA je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu

Instagram

 

- Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – ispričala je Suzana.

Komentari (0)

Loading