Celebrity News

Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali OVA FOTOGRAFIJA je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović bajkovita je priča i jedna od najlepših na javnoj sceni

Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali OVA FOTOGRAFIJA je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović traje više od dve decenije, a nijhovo venčanje devedesetih godina važilo je za jedno od najglamuroznijih. Iz velike ljubavi godinu dana kasnije rodila se njihova ćerkica Aleksandra, a da Sale ima veliko srce srce koje je uspela da zarobi samo lepa Suzana dokazuje i činjenica da je njenog sina iz prvog braka Danijela prihvatio kao svog. Tih godina pevačica je odlučila da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici jer nije želela da njenu decu odgajaju dadilje, a o prvom suprugu, za kog se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, Suzana nerado govori.

- Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin - izjavila je jednom prilikom pevačica koja je svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Sada društvenim mrežama kruži porodična fotografija stara preko 20 godina koja govori više od hiljadu reči. Saša i Suzana sa širokim osmesima na licima pozirali su pored svoje dece, a da su oduvek negovali harmonične odnose i decu koju su izveli na pravi put odgajali sa puno ljubavi dokazuje upravo ova fotografija.

Pročitajte: Mogla je da ostane bez sina! Isplivali detalji bolne borbe za starateljstvo nad sinom - Suzana Jovanović PROŠLA PAKAO

 

 

Pozitivni komentari na račun supružnika ne prestaju da se nižu i mnogi komentarišu da je za njih vreme stalo, a vidi se i koliko Suzana blista te je jasno da je Saša svoju lepšu polovinu oduvek držao kao malo vode na dlanu.  

- U to vreme kada smo se Suzana i ja upoznali, imao sam 42 godine. Bio sam slobodan, i kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život! I nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji raznim tekstovima, naslovima, zato što sam na takvom mestu gde se oko mene stalno nalaze mnoge pevačice, ali ja sam jedan potpuno normalan čovek, veran svojoj porodici i jednom normalnom porodičnom životu u kojem me moja Suzana podržava, razume i zaista nesebično voli! Nisam razmišljao o braku pre Suzane jer nije naišla prava! Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo - rekao je ranije Saša Popović o ženi svog života. 

Pročitajte: Čista ljubav - Nikad viđena fotografija TRUDNE Suzane Jovanović u zagrljaju Saše Popovića, svi komentarišu JEDNO

Petar Đorđević

 

Ni Suzana nikada nije krila da je u Sašu zaljubljena kao prvog dana, a čime ga je osvojila i zadržala pored sebe pevačica je jednom prilikom rekla:

- Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudim i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i energiju. Takođe, on često kaže "Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim" - ispričala je Suzana i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

Komentari (0)

Loading