Celebrity News

Mislilo se da će njihova ljubav VEČNO TRAJATI: OVA ŽENA je stala na put sreći Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević (FOTO)

Bivša devojka Ivana Bosiljčića poznata je balerina

Mislilo se da će njihova ljubav VEČNO TRAJATI: OVA ŽENA je stala na put sreći Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević (FOTO)

Miloš Nadaždin

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su u braku čitavu deceniju, važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Ipak, manje je poznat podatak da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom. Bivša devojka Ivana Bosiljčića tada je ušetala u njegov život.

Miloš Nadaždin

 

Naime, u to vreme Ivan je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave i, možda ga, čak, i upoznaju. U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a bivša devojka Ivana Bosiljčića bila deo baletske postavke.

 

 

Bivša devojka Ivana Bosiljčića, koja je navodno učestvovala na izboru za Miss Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na „Instagramu“ svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Pročitajte: Varala je muža sa Bosiljčićem, dosta je starija i jako atraktivna: Evo ko je POZNATA glumica čiji brak se RASPAO zbog afere sa Ivanom (FOTO)

 

 

Lidijina i Ivanova manje-više tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova. Danas su ponosni roditelji devojčice Nine i, izgleda, podjednako zaljubljeni kao kada su 2011. godine stali pred matičara.

Komentari (0)

Loading