Celebrity News

Varala je muža sa Bosiljčićem, dosta je starija i jako atraktivna: Evo ko je POZNATA glumica čiji brak se RASPAO zbog afere sa Ivanom (FOTO)

Ljubavnica Ivana Bosiljčića uživala je u popularnosti

Varala je muža sa Bosiljčićem, dosta je starija i jako atraktivna: Evo ko je POZNATA glumica čiji brak se RASPAO zbog afere sa Ivanom (FOTO)

Naša poznata filmska, televizijska i pozorišna glumica Andrijana Videnović poznata je po velikom broju uloga kako u domaćoj tako i stranoj produkciji, a kao ljubavnica Ivana Bosiljčića privukla je veliku pažnju.Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i to u klasi profesora Milenka Maričića. Od 1984. godine igrala u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, KPGT, KULT teatru, Domu omladine u Beogradu i Zvezdara teatru.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Tomašević - Objavila snimak stomačića na Instagramu, tata Ivan Bosiljčić NAJPONOSNIJI

youtube printscreen

 

Andrijana Videnović glumila je u velikom broju filmova koji se mogu smatrati klasicima srpske kinematografije, a nakon uspešne karijere odlučila je da se povuče i posveti privatniom životu s obzirom na to da se te davne 1992. godine ostvarila kao majka. Danas je redovni profesor za užu umetničku oblast Dikcije na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini.

Pročitajte: Bićete iznenađeni - Ko je POZNATA LEPOTICA koju je ljubio Ivan Bosiljčić u periodu VELIKE KRIZE SA JELENOM (FOTO)

youtube printscreen

 

Zapaženu ulogu imala je u kultnom filmu “Varljivo leto ’68”, gde je tumačila profesorku sociologije Nevenu Moreno, a kada su je upitali da se priseti scene kada sa kolegom Draganom Zarićem gola uskače u reku, objasnila je da joj nije bilo prijatno, te da je zaplakala.

- I još sam plakala zato što se insistiralo da Zarić i ja moramo da trčimo goli u reku. Naš divni snimatelj, mi je rekao: 'Jesi luda, ja da izgledam tako divno ne bih se uopšte oblačio'. Divan je to film bio, taj film je toliko preživeo vreme. Nije napravio veliki uspeh kada se pojavio, prošao je kao jedan pristojan film", rekla je ona jednom prilikom za "Blic".

Pročitajte: Da budem ona koja čeka da se vrati NEĆU! RASTANAK Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića šokirao naciju

youtube printscreen

 

Ostvarila je brojne značajne uloge, te smo je gledali u čuvenoj seriji "Sivi dom", filmu "Više od igre", a u periodu 2007.godine imala je ulogu u seriji "Ljubav i mržnja" gde je verodostojno dočarala lik razmažene bogatašice. Kao maćeha i ljubavnica Ivana Bosiljčića i sa njim je snimala vrele kadrove, a interesantno je  da je u pomenutoj seriji glumio i njen tadašnji suprug Branko Đurić . Andrijana je naime, tumačila lik Katarine Lazarević, koja je bila ljubavnica Ivanu Bosiljičiću, dok je bila u braku sa Bogdanom Lazarevićem kojeg je igrao njen suprug.

- S mojim kolegom i ocem mog sina Brankom Đurićem ne živim već više od devet godina. Nismo se razišli u neprijateljstvu, ali rastali smo se i oboje imamo svoje privatne živote i partnere - rekla je glumica tada.

Pročitajte: Molitva je USLIŠENA - Jelena Tomašević porodici sopštila NAJLEPŠE VESTI, Ivan i ćerka Nina SKAKALI od sreće

youtube printscreen

 

Andrijanu smo poslednji put imali prilike da vidimo u filmu "Ne gazite tuđe snove" iz 2012. godine, u kom je tumačila profesorku matematike, a trenutno živi na relaciji Beograd-Priština i vodi miran život sa sinom Lukom i partnerom, književnikom Draganom Jovanovićem Danilovom.

Komentari (0)

Loading