Celebrity News

OPERACIJA je neizbežna: Nikolina Pišek u borbi sa TUMOROM, svekar bezdušno prokomentarisao

Autor: | 04/11/2022

Nikolina Pišek i Miša Grof nastavljaju sa međusobnim ratom

OPERACIJA je neizbežna: Nikolina Pišek u borbi sa TUMOROM, svekar bezdušno prokomentarisao

Nikolina Pišek i Miša Grof, otac njenog preminulog supruga Vidoja Ristovića u javnost su već dugo u ratu a Mišini napadi na poznatu voditeljku sve su oštriji i snažniji. Možda je to, između ostalog, razlog za loše zdravstveno stanje Nikoline Pišek koja, kako navodi magazin "Svet", ima preče brige od ratovanja s Grofom jer su joj na rutinskom pregledu mladeža otkrili opasne promene.

- Nikolina je imala sreću što je na vreme otišla kod doktora jer kada se na mladežu pojavi maligna promena ona brzo napreduje i dolazi u stadijum iz koga nema nazad. Iza nje je vrlo stresan period, ali sada više ne želi da se nervira, obazire na zlurade komentare i Mišu Grofa - naveo je za "Svet" izvor blizak voditeljki.

 

 

Nikolina Pišek i Miša Grof nisu u dobrim odnosima, ali Nikolina će to trenutno ostaviti po strani jer mora da se bavi svojim zdravljem. Ona je nedavno objasnila šta je po sredi.

- Ne znam ko me danas nije pitao čemu mi služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila da upada u oči.  I treba da se vidi jer on ukazuje na važnost preventive. Nisam ni slutila, kada sam ležerno ušetala u polikliniku, da ću izaći s jednim mladežom manje. Ali i jednom brigom manje. Ožiljak će isceliti, flaster će nestati, mladež je već otišao, ionako mi se nije dopadao. Zbogom brigo, pređi na drugoga (bolje ni na koga) - poručila je Nikolina.

Pročitajte: Šest meseci nakon smrti muža: Nikolina Pišek objavila fotku sa NOVIM DRAGIM (FOTO)

 

 

U međuvremenu Nikolina Pišek i Miša Grof nastavljaju rat jer se otac Vidoja Ristovića ne smiruje. Kako je preneo "Svet", on je ponovo opleo po udovici nazvavši je ludom ženom.

- To je luda žena, ona je monstrum nad monstrumima. Gledam njenu sliku sa Noći veštica, meni ovo ne liči na kostim za maskenbal. Pa ovo gledaju i Vidojeva deca. Stvarno strašno, to vam je ta poštena Nikolina koja je pričala kako pati za mojim mrtvim sinom. Lepo sam vam ja rekao da to nikada nije bila ljubav, samo je gledala korist i materijalni interes - poručio je Miša Grof.

Komentari (0)

Loading