Celebrity News

Poznati kolega: Evo ko je MUŽ Danice Grujičić i zašto je njen otac bio protiv ovog braka

Bivši muž Danice Grujičić potpuna je suprotnost čuvene doktorke

Poznati kolega: Evo ko je MUŽ Danice Grujičić i zašto je njen otac bio protiv ovog braka

Nekim čudom bivši muž Danice Grujičić uspeo je sve donedavno da ostane nepoznanica za medije, tačnije sve dok neurohirurg i direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije nije pristala da progovori o privatnom životu i to vrlo direktno. Po prvi put ona se dotakla svojih emotivnih izbora i braka koji je vrlo kratko trajao i javnost šokirala onime što je imala da kaže na tu temu. 

Pročitajte: Kad su ušle svi su ih ogovarali: Darija Kisić povela ćerku na prijem, pogledajte samo kako se SREDILA (FOTO)

Ata Images

 

Danica je, naime, ispričala kako je vrlo mlada ušla u brak sa kolegom, a onda se iz mnogo razloga pokajala:

– Udala sam se za svog kolegu koji je sjajan čovek. Dule je neko ko je bio moj izbor u tom trenutku, posle četiri meseca sam shvatila da zaista ne mogu da postignem i karijeru i brak i mi smo se razveli dok smo se još voleli – rekla je doktorka, čiji otac se od samog početka nije slagao sa tim odnosom, te je ćerkin razvod shvatio kao blagoslov i trenutak najveće sreće.

– Moj otac je častio društvo kada sam se ja razvela. Tata je shvatio, zato što je bio iskusniji od mene, ja sam sa 25 mislila da sam najpametnija, da mi nismo jedno za drugo iako smo se voleli, iako je zaista dobar čovek, ništa ružno o njemu ne mogu da kažem, ali imali smo potpuno različita interesovanja - otkrila je Danica vrlo cenjena kao čovek i lekarski stručnjak.

Pročitajte: Nova haljina za novu funkciju: Darija Kisić ponovo na visini zadatka, ovo je definitivno njena boja FOTO

Ata Images

 

Malo je reći da je domaća javnost doktorki, koja uvek ima konkretan savet više o zdravlju, naklonjena, stoga ne čudi što je priča čiji je akter bivši muž Danice Grujičić sve vrlo dirnula.

 

 

Komentari (0)

Loading