Celebrity News

Muž Pauline Manov je OZBILJAN FRAJER: Evo zašto su ga sinoć svi komentarisali (FOTO)

Muž Pauline Manov talentovani je pisac i stoji iza brojnih popularnih projekata

Muž Pauline Manov je OZBILJAN FRAJER: Evo zašto su ga sinoć svi komentarisali (FOTO)

Sve one komične sitkome, serije, pa i drame koje ste posebno voleli napisao je niko drugi do muž Pauline Manov. Ime Vladimira Đorđevića na mestu dramaturga i scenraiste stoji iza brojnih projekata među kojima su se izdvojili Kuku Vasa, Nemoj da zvocaš, Ono kao ljubav, Komšije, Biser Bojane, Grupa, Zbornica, Ljubav ispod zlatnog bora, Balada o Pišonji i Žugi. Impozantna karijera je iza izabranika popularne glumice, čije ime je značajno došlo do izražaja ulogom Ljiljane u filmu "Toma", a čini se da ga svetla budućnost tek čeka. Osim što je neizmerno darovit i smeo u svojim poslovnim potezima muž Pauline Manov izuzetno je i zgodan i lep muškarac, koji nije mogao ostati nezapažen kada je sa suprugom ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom povodom premijere filma "Čudotvorac tumanski".

Pročitajte: Svi plačete uz njenu Ljiljanu! Paulina Manov otkriva koju svoju veliku BIVŠU LJUBAV je srela na snimanju filma Toma!

Aleksandar Kujučev

 
 

Sva pažnja, pomenute večeri, bila je usmerena upravo ka Vladimiru, koji je dostojanstveno podneo znatiželju medija i javnosti. Inače muž Pauline Manov autor je i predstave "Ne igraj na engleze", koja je pre 14. godina, kada je on bio tek na trećoj godini studija imala premijeru, a taj datum za njega i glumicu od izuzetne je važnosti.

Pročitajte: Sad je jasno zašto ga krije! Paulina Manov sa zgodnim mužem prošetala crvenim tepihom (foto)

Instagram

 

Paulina i Vladimir su se tada upoznali, a na after partiju uz pesmu "Slušaj ljubav kako dolazi" i poljubili završnica večeri bila je kada je pisac glumicu uzeo u naručje i preneo je preko velike bare. Još tada su oboje znali da su suđeni jedno drugome. Ubrzo su se venčali, a kruna njihove ljubavi su deca Rastko i Mina.

Pročitajte: Paulina Manov i Tamara Dragičević ljubile su istog, glumice ponovo u žestokom duelu (foto)

Boško Karanović

 

Muž Pauline Manov je i redovni profesor dramaturgije studentima Kreativne produkcije FEFA, ume sa decom, stoga ne čudi što je divan otac i još boji muž glumice koja je u braku sa njim prolazila kroz razne fizičke i psihološke faze, ali se uz njegovu pomoć izborila da ostane zdrava.

 

Komentari (0)

Loading