Celebrity News

Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Duško Tošić u suzama (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića vrlo je aktivna na Tik Toku

Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi: Duško Tošić u suzama (FOTO)

Uveliko je široj javnosti poznato u kojoj meri je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića simpatična i duhovita, pa i talentovana za mnogo toga. Sve te vrline Nike Tošić u prvi plan, tako da se javnost u njih može uveriti, dospele su zahvaljujući društvenim mrežama, nadasve Tik Toku na kom je mezimica pevačice i bivšeg fudbalera vrlo aktivna.

Pročitajte: Bol je puko ko kanjon: Duško je Jeleni uvek bio podrška, ali njegovo srce je reklo svoje (FOTO)

tik tok printscreen

 

Na pomenutoj platformi Nika peva, glumi, deli štoseve, a povremeno i deliće svoje intime, što je bio slučaj i nedavno. Iz svoje spavaće sobe mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića snimala se i pobrala brojne simpatije pratioca, najpre navijača Fk Crvena Zvezda za koji je njen otac jedno vreme igrao i koji mu je i daje i po penzionisanju u srcu.

Pročitajte: U drugom gradu, okružen lepoticama: Duško Tošić konačno uslikan, ova ljubav je neraskidiva FOTO

 

@.nikatosic Crvena zvezda ❤️🤍 #fyp ♬ original sound - Čaakmi

 

Naime, Duškova naslednica, koja inače trenira ženski fudbal obukla je dres pomenutog kluba rađen po njenim merama, dok je usput pokušavala da isprati reči pesme, a u neko doba izbliza je čak snimila ceo grb, čime je dodatno privukla pažnju. Nesumljivo je da je bivši sportista, danas menadžer, izuzetno ponosan na ovaj potez mezimice, a mnogi su uvereni da se pod njegovim uticajem Nika i latila sporta, koji po mnogo čemu nije za nežne devojčice.

Komentari (0)

Loading