Lifestyle

Luksuzna stančina na Novom Beogradu zbog koje su se posvađali: Zavirite u dom Jelene i Čede Jovanovića, jedna stvar će vas iznenaditi (FOTO)

Dom Čedomira Jovanovića odiše posebnom energijom

Luksuzna stančina na Novom Beogradu zbog koje su se posvađali: Zavirite u dom Jelene i Čede Jovanovića, jedna stvar će vas iznenaditi (FOTO)

Retki su oni koji su imali prilike da svojom nogom kroče u dom Čedomira Jovanovića. Političar i njegova supruga Jelena, upravo zbog njegove profesionalne pozicije, vrlo vode računa koga će primiti u kuću i ugostiti ga, ipak kako su neka dešavanja, nastala u stanu bračni partneri zabeležili fotoaparatom pa objavili na "Instagramu" tako je šira javnost bar delimično mogla da stekne uvid u to kako izgleda skupocena nekretnina nekada najpoželjnijeg neženje.

Pročitajte: Jelena u suzama: Posle 19 dana u bolnici vesti o Čedinom zdravstvenom stanju zabrinule sve (FOTO)

Instagram

 

Svako ko je pak dobio tu čast da bude gost u domu Čede i Jelene već na samom pragu mogao je da zaključi da sav raskoš zapravo potiče od neizmerne ljubavi i pozitivne energije kojom zrače političarevi naslednici Mihajlo, Anđelija, Jana i Zora. Upravo oni su Čedino najveće bogatsvo, ipak ne mogu se zanemariti i ostale lepote nekretnine, posebne po mnogo čemu.

Pročitajte: Sreća nije dugo trajala: Nakon što je saopštio da mu je žena trudna, Čeda Jovanović jutros objavio TUŽNE VESTI (FOTO)

Instagram

 

Dom Čedomira Jovanovića uređen je po principu open koncepta,velika kuhinja spojena je sa trepezarijom i dnevni boravkom, što je divno jer svi članovi porodice u kom god delu stana se nalazili upućeni su jedni na druge.

Pročitajte: Svi zumiraju fotografiju: Misterija pete trudnoće supruge Čede Jovanovića posle OVOG poteza biće konačno rešena

Instagram

 

Omiljeno mesto supruge političara, pa i njega samog jeste kuhinja koju su brižljivo birali. Belo-crne je boje od medijapana, krasi je i šank sa dve barske stolice, a u produžetku je veliki trpezarijski sto za brojnu porodicu izrađen od punog drveta i stolice tamnije nijanse.

Pročitajte: Ćerka Jana je OBRADOVALA OCA: Veliko slavlje u porodici Čedomira i Jelene Jovanović, ČESTITKE SE SAMO NIŽU! (FOTO)

Instagram

 

Dnevni boravak možda je čak i najveća prostorija u Čedinom stanu. Čitava porodica u večernjim satima voli tu da pogleda film, a soba je posebno dražesna kada je političar i njegovi najmiliji okite za Novu Godinu. 

Pročitajte: Recept za porodičnu harmoniju: Zavirite u kuhinju Jelene i Čede Jovanovića u kojoj se prave najbolji burgeri

Instagram

 

Dom Čedomira Jovanovića lepim čine i spušteni plafoni, bež bela nijansa cidova, svetao nameštaj i terasa na koju se izlazi iz gotovo svake sobe.

Pročitajte: Čedomir Jovanović i Jelena Savić: Kako je počela jedna od najlepših ljubavnih priča današnjice

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading