Celebrity News

Otac je rekao svoje: Stigla Duškova reakcija nakon revije na kojoj je Atina bila angažovana kao manekenka (FOTO)

Duško Tošić otac je kakav se samo može poželeti

Otac je rekao svoje: Stigla Duškova reakcija nakon revije na kojoj je Atina bila angažovana kao manekenka (FOTO)

Na nedavno održanom jubilarnom 20. izdanju Serbia Fashion Wek-a Atina Tošić imala je manekenski debi. Ćerka muzičke zvezde Jelene Karleuše i fudbalera u penziji Duška Tošića očigledno je odlučila da će moda nadalje biti njen poziv, i po mišljenju prisutnih u ulozi modela odlično se snašla. Budući da je Duško Tošić otac za primer prisutne nije mnogo iznenadilo to što je među prvima stigao na reviju i iz frontalnog reda sve posmatrao vrlo pažljivo.

Pročitajte: Duško Tošić PRELOMIO! Vratio se ćerkama i Jeleni (FOTO)

Srdjan Aleksic, Milojic Milan, instagram

 

Četrnaestogodišnja devojčica imala je čast da otvori reviju dizajnerke Aleksandre Lazić i njenog brenda Lacher. Sigurnim i iskusnim koracima na modnoj pisti, u crnoj kreaciji prošetala je pistom, ozbiljno i dostojanstveno poput mnogo starijih i iskusnijih modela, što je kod Duška izazvalo ponos te je po završnici aplaudirao jače nego drugi. 

Pročitajte: Da li vam je lepša od Jelene? Posle neslavnog kraja bivši muž je PORED NJE pronašao sreću, vest o BLIZANCIMA sve iznenadila (FOTO)

Srdjan Aleksic, Milojic Milan, instagram

 

Mnogi, koji su prisustvovali ovom posebnom dešavanju, prokomentarisali su da je Duško Tošić otac za primer koji svoje dve mezimice podržava u svakoj odluci. Mlađa Nika krenula je njegovim stopama i trenira ženski fudbal, starija Atina pak poželela je da se bavi malo drugačijim poslom, takođe javnim, zbog čega je bivši sportista neizmerno srećan. Nebrojeno puta Jelena Karleuša isticala je kako je, uprkos tome što se bavi sportom i to muškim, Nika zapravo njoj najsličnija karakterom,a Dušku likom, dok je sa Atinom situacija obrnuta.

Pročitajte: Pokupila najbolje od roditelja: Nika Tošić sjajno barata loptom, a sada je pokazala da joj ni moda nije nepoznat teren FOTO

Srdjan Aleksic, Milojic Milan, instagram

 

Svakako je mnogo razloga da supružnici u razvodu budu vrlo ponosni zbog izbora svojih naslednica, zbog kojih nastoje da budu u korektnim odnosima.

Srdjan Aleksic, Milojic Milan, instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Nikako naucnice

18:00 01.11.2022

Nikako nemojte da budete profesorice matematike. Niti naucnice u laboratoriji. Sto javnije to bolje.