Celebrity News

KONAČNO! Sanja Kužet blista u VENČANICI: Isplivala fotografija, ozarena u ulozi mlade (FOTO)

Venčanica Sanje Kužet odlično joj pristaje

KONAČNO! Sanja Kužet blista u VENČANICI: Isplivala fotografija, ozarena u ulozi mlade (FOTO)

Kad je već muž Sanje Kužet godinama tolika misterija za domaću javnost, zašto bi drugačije bilo i sa samom svadbom, kao i onim što je na njoj poznata voditeljka nosila. Venčanica Sanje Kužet, naime, nikada nije viđena baš kao ni detalji sa ceremonije, a udaja za aktuelnog supruga Sanji je bila ukupno druga u životu. Sada je isplivala fotografija voditeljke emisije "Zvezde Granda" na kojoj nosi venčanicu i svi koji su je videli slažu se da joj bajkovito stoji.

Luka Šarac

 

Međutim, venčanica Sanje Kužet na fotografiji nije bila namenjena za njeno venčanje. Verovatno ju je kasnije ponela neka dama koja ju je opazila na Wedding Weekend festivalu koji je održan u Beogradu pre nekoliko godina a za čiju je promociju Sanja obukla upravo ovakvu haljinu.

Pročitajte: Majčinstvo kao najveća zagonetka! Sanja Kužet otkrila gde je sa starijim sinom strašno pogrešila i kako to nastoji da ispravi (VIDEO)

Instagram

 

Venčanica Sanje Kužet služila je, dakle, u promotivne svrhe dok ono što je zapravo nosila na svom venčanju dobro krije od šire javnosti. Kako je jednom ispričala, dogovor između nje i supruga jeste da taj deo života kriju samo za sebe.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je Sanja.

Komentari (0)

Loading