Celebrity News

Sanja Kužet uplovila u preduzetničke vode: Evo kojim biznisom se od danas ona ponosno bavi, a suprug je podržava (FOTO)

Sanja Kužet pokrenula liniju hladno ceđenih detoks sokova

Sanja Kužet uplovila u preduzetničke vode: Evo kojim biznisom se od danas ona ponosno bavi, a suprug je podržava (FOTO)

Jedna od naših najpoznatijih i svakako najzgodnijih voditeljki Sanja Kužet godinama unazad susreće se sa pitanjima i potpitanjima, kako je moguče da tako dobro izgleda nakon dva porođaja, koje su to namirnice koje izbegava, šta praktikuje i šta joj pomaže da pored brojnih obaveza ostane puna elana, nasmejana, uvek vedra i spremna na akciju. Odgovor na sva ova pitanja su hladno ceđeni sokovi za detoksikaciju pod imenom RELIKSIR, a čiji je osnivač ni manje ni više nego lično Sanja. 

Pročitajte: Da li će joj zameriti? Ceca objavila fotografiju Sanje Kužet BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA! Pogledajte kako izgleda

Boško Karanović

 

Liniju sokova „Oseti ukus. Ojačaj imunitet. Osveži život“ voditeljka je danas uz laganu muziku, u divnom ambijentu jednog prestoničkog hotela predstavila medijima, kolegama i prijateljima sa estrade, koji su komentarisali da uz ove napitke ukoliko danas počinju sa dijetom.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Sanja Kužet ZAPROŠENA nakon pet i po godina života u vanbračnoj zajednici s Nemanjom Živojinovićem (FOTO)

Boško Karanović

 

Među onima koji su prvi otvorili flašice da vide kakvog je kvaliteta i ukusa Sanjin proizvod bili su  Voja Nedeljković, koji je bio zadužen i za vođenje  programa, Ana Bekuta, Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Suzana Jovanović, Aleksandar Milić MIli sa suprugom, Đorđe David, koji je kroz smeh obećao da već sutra kreće sa detoksom.

Pročitajte: Sad je već veliki momak! Sanja Kužet izašla u provod sa sinom, šarmantan je na mamu! (FOTO)

Boško Karanović

 

Pomenuti sokići za čišćenje organizma nastali su iz Sanjine želje da svoje dugogodišnje iskustvo prenese svima koji žele da steknu zdrave navike za ceo život što će doprineti kvalitetu njihovog života, kao i njihovom izgledu.

Pročitajte: Uspešan, zgodan i samo njen: Partner Sanje Kužet uhvaćen u javnosti, prelep su par (foto)

Boško Karanović

 

Osim niza blagotvornih efekata na imunitet i energiju organizma, paletu koju za sada čini 5 različitih kombinacija karakteriše i fenomenalan ukus svežeg voća, povrća i brojnih drugih 100% prirodnih sastojaka, što joj je prilikom pripreme bio prioritet.

Boško Karanović

 

Kredibilitet Sanjinoj ideji dala je nutricionista i dijetetičar Kliničkog centra Srbije Sanja Ćirić.

Boško Karanović

 

Dugogodišnje iskustvo ona je pretočila u RELIKSIR proizvode o kojima nešto više može da se pročita na www.reliksir.com, gde se oni mogu i poručiti.

Boško Karanović

 

U želji da svoje proizvode što bolje predstavi Sanja se u toku događaja u jednom momentu obratila zvanicama, uputivši ih na sve potrebne detalje, dok se samom na kraju zahvalila svojoj porodici na podršci, ali posebno suprugu Nemanji Živojinoviću koji joj je dao vetar u leđa.

Komentari (0)

Loading