Celebrity News

Majčinstvo kao najveća zagonetka! Sanja Kužet otkrila gde je sa starijim sinom strašno pogrešila i kako to nastoji da ispravi (VIDEO)

Novo zanimanje Sanje Kužet privuklo je veliku pažnju javnosti

Majčinstvo kao najveća zagonetka! Sanja Kužet otkrila gde je sa starijim sinom strašno pogrešila i kako to nastoji da ispravi (VIDEO)

Kada je nedavno obavestila medije da će krenuti u nešto drugačije poslovne poduhvate od očekivanih, svi su se zapitali koje je to novo zanimanje Sanje Kužet. Ispostavilo se da je voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” pokrenula sopstveni biznis, koji je, ako je verovati prvim utiscima, vrlo zainteresovao javnost. Kao neko ko vrlo drži do sebe, vodi računa o ishrani, trenira, što rezultira njenim odličnim izgledom i izvajanim telom, Sanja se, osluškujući pitanja pratilaca na društvenim mrežama, upustila u proizvodnju i distribuciju zdravih napitaka za detoksikaciju, čime je u neku ruku odgovorila na znatiželju fanova kako je moguće da uprkos tome što je rodila dva sina tako dobro izgleda. Naslednici Andrija i Strahinja i suprug Nemanja Živojinović najveća su Sanjina pokretačka snaga i vetar u leđa da svakim danom bude sve produktivnija i bolja, a kako se nosi sa zadacima poslovne žene, sada i preduzetnice, koja je uporedo supruga i majka ispričala je ona nedavno na promociji svog biznisa za Story. U video intervjuu u produžetku voditeljka se dotakla i zahtevne uloge majke, uporedila je karaktere svoja dva mezimca, otkrila je kako se njen stariji naslednik nosi sa  obavezama pred kraj školske godine, a potom navela koje je greške pravila u njegovom odrastanju koje sa mlađim nastoji da ne ponavlja.

Pročitajte: Sad je već veliki momak! Sanja Kužet izašla u provod sa sinom, šarmantan je na mamu! (FOTO)

Novo zanimanje Sanje Kužet podržale su brojne kolege voditeljke i ličnosti sa estrade sa kojima ona svakodnevno sarađuje.

 

Komentari (0)

Loading