Celebrity News

Nevena Božović NIJE IMALA KUD: Nikad iskrenije o braku i pravilima koja mora da poštuje (VIDEO)

Ćerka Nevene Božović centar je sveta pevačice

Nevena Božović NIJE IMALA KUD: Nikad iskrenije o braku i pravilima koja mora da poštuje (VIDEO)

Nevena Božović redak je primer javne ličnosti koja gotovo nikada ne pravi modne greške. Tvrdi da se oblači po nahođenju, za svaki dan šta joj prvo padne pod rukom, dok se ni za glamurozne događaje poput Hello žurke na kojoj smo je sreli ne sprema dugo. Plavu kosu išaranu pramenovima voli da pusti ili pak skupi u punđu, bez farmerki gotovo da nigde ne ide a za gornji deo ona najčešće bira majice, teksas i kožne jakne. To su u principu odevni komadi koje pop zvezda voli da nosi, a priznaje da ne beži ni od elegantnih odela, sakoa, pantalona, suknji i haljina kada to prilika nalaže.

Pročitajte: Ćerka Nevene Božović je najslađe dete poznatih: Pogledajte poslednju fotografiju male Anke, njene plave oči će vas oduševiti (FOTO)

Instagram printscreen

 

Upravo u jednoj takvoj prošetala je crvenim tepihom pre dve noći i potpuno zasenila sve prisutne. Na glavi je imala poluhidžab, stoga nismo mogli da je ne zaustavimo i ne pitamo čijih je to ruku delo i da li je sama odevnu kombinaciju kreirala. Pored odgovora o stajlingu Božovićeva, koja pola godine provodi u Beogradu, pola u Budvi u kući svoga supruga, pilota Nikole Ivanovića, otkrila nam je ponešto o majčinstvu kojem pristupa vrlo ozbiljno. Ćerka Nevene Božović tom prilikom dospela je u prvi plan našeg razgovora pa se kantautorka dotakla i vaspitanja i nekih pravila kojih se lično i svi ostali u porodici pridržavaju.

Šta je još sve rekla pogledajte u produžetku.

Pročitajte: Muža ne bi menjala, ali boju kose i te kako da: Ovo je nova Nevena Ivanović! Zbogom, plavo (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading