Celebrity News

Ćerka Nevene Božović je najslađe dete poznatih: Pogledajte poslednju fotografiju male Anke, njene plave oči će vas oduševiti (FOTO)

Ćerka Nevene Božović proslavila je krajem avgusta prvi rođendan

Ćerka Nevene Božović je najslađe dete poznatih: Pogledajte poslednju fotografiju male Anke, njene plave oči će vas oduševiti (FOTO)

Luka Šarac

Ćerka Nevene Božović sve brže raste a poznata pevačica sve je slobodnija u tome da sa javnošću podeli u koliko slatku devojčicu izrasta. Malena Anka Ivanović koju Nevena ima sa suprugom Nikolom Ivanovićem krajem avgusta proslavila je svoj prvi rođendan a iako se čini kao da se pevačica u ulozi majčinstva ostvarila tek juče, fotografije devojčice najbolje svedoče o tome koliko vreme brzo prolazi.

Instagram

 

Majčinstvo je pevačici potpuno promenilo svakodnevicu i život, a ćerka Nevene Božović naučila ju je novim prioritetima i životnom smislu.

- Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - rekla je pevačica koja je zahvalna na svoj pomoći koju ima u odgajanju naslednice.

Pročitajte: Promena Nevene Božović će vas šokirati: Ofarbala kosu, nikad više plavuša (FOTO)

 

 

- Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi - izjavila je pevačica. Ćerka Nevene Božović sada je centar njenog sveta i ona to uvek ističe.

Komentari (0)

Loading