Lepota

Frizura Suzane Mančić šokirala ceo Instagram: Gde ti je bila pamet da menjaš ono što godinama volimo kod tebe? (FOTO)

Frizura Suzane Mančić uvek je lepo stilizovana

Frizura Suzane Mančić šokirala ceo Instagram: Gde ti je bila pamet da menjaš ono što godinama volimo kod tebe? (FOTO)

Od prvog momenta kada se pojavila na javnoj sceni, prvo kao glumica, pa pevačica, zatim i voditeljka Suzana Mančić važila je za ženu od stila, koja vrlo lepo ume da se sredi i kada je izgled u pitanju ništa ne prepušta slučaju. Za razliku od mnogih njenih koleginica ona nikada nije dozvolila da je paparaci uslikaju nesređenu, u kućnim, opuštenim stvarima ili ne daj bože sa čupavom kosomFrizura Suzane Mančić jedna je od prvih stavki o kojima voditeljka čim otvori oči brine, a ako se sve navedeno uzme u obzir ne čudi što je celokupnu javnost iznenadila svojim nedavnim postpukom.

Pročitajte: Maćeha rekla svoje: Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

 

 

Naime, Suzana koja doterana odlazi čak i na pijac, pa i na trening uslikana je sa viklerima na glavi na sred ulice, sa cigaretom i šoljom za kafu u ruci. Malo je reći da su njeni fanovi ostali šokirani ovim izletom Mančićeve i tako bi i ostalo da ona nije objasnila da je fotografija nastala kada je nakratko izašla iz salona lepote kako bi, dok se na kosi boja ne primi popila kafu i popušila cigaretu.

Pročitajte: Ipak je izabrala njega: Ljubav Suzane Mančić je SLAVNI TENISER kog je Jugoslavija obožavala, stiglo i PRIZNANJE (FOTO)

 

Frizura Suzane Mančić nakon tretmana izgledala je fantastično, i dok su pojedini njeni fanovi samo to komentarisali, bilo je i onih koji su smatrali da sliku sa viklerima ona nikako nije trebalo da objavi, da to jednostavno ne priliči dami njenog ranga, koliko god joj bila namera da se na taj način dodatno približi ženama u publici.

Komentari (0)

Loading