Celebrity News

Konačno otkriveno šta je to operisala Ceca Ražnatović u Turskoj i zašto je moralo da traje čak osam sati (FOTO)

Operacija Cece Ražnatović trajala je osam sati-pišu mediji

Konačno otkriveno šta je to operisala Ceca Ražnatović u Turskoj i zašto je moralo da traje čak osam sati (FOTO)

Godiama unazad znalo se da je operacija Cece Ražnatović jedino rešenje za zdravstvene probleme pevačice. Ona je, naime, u jednom izlaganju priznala da je imala veliki problem s kičmom zbog nošenja potpetica i znatno uvećanih implantata u grudima, stoga je pre godinu, dve odlućila da taj problem reši.

Pročitajte: Torba Cece Ražnatović je praktična i savršena za svaki dan: Pogledajte kako se kombinuje ovakav asesoar (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

Ta prva operacija Cece Ražnatovića obavljena je u strogoj tajnosti i sve dok ona sama nije priznala da je grudi smanjila, naravno da bi rešila zdravstveni problem, ne iz obesti, niko o tome nije bio obavešten. Naredni korak u rešavanju novog problema sa zdravljem pevačice, na iznenađenje mnogih, ispratila je kamera Blic TV a u okviru rijaliti šou programa "Ceca šou".

Pročitajte: Partner Cece Ražnatović za put u Pariz: Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

Čitava domaća javnost mogla je videti kako jednu od najvećih balkanskih zvezda odnose na bolničkom krevetu zarad intervencije koja će trajati osam sati. Nakon što je sve okončano Ceca se javila i otkrila da se je sve boli ali da je  u principu dobro, međutim nije želela da otkriva o kakvom je to zahvatu sada bilo reči.

Pročitajte: Ovo je plastični hirurg koji je operisao Cecu: Doktor Bulent stručnjak za preoblikovanje tela i brazilsko podiznje zadnjice

Printscreen Blic Tv

 

Dok je javnost uzaludno pokušavala da sazna čega se tačno ticala operacija Cece Ražnatović, jedna fotogafija po svemu sudeći odala je estradnu umetnicu. Naime, na njoj ona leži u krevetu dok joj je oko grudi obavijen steznik što se inače radi nakon operacije grudi. Veruje se stoga da je i druga po redu ozbiljna intervencija obavljena zarad smanjivanja implantata, koji očigledno zvezdi prave veliki problem.

Printscreen Blic Tv

 

 

Komentari (1)

Loading