Celebrity News

Prvi razlog za smeh posle smrti muža: Vesna de Vinča okupila porodicu za rođendan, a onda se pojavio ON sa poklonima,srce je zaigralo (FOTO)

Vesna de Vinča 65. rođendan obeležila nikad emotivnija

Prvi razlog za smeh posle smrti muža: Vesna de Vinča okupila porodicu za rođendan, a onda se pojavio ON sa poklonima,srce je zaigralo (FOTO)

Budući da je već odavno prestala godine da broji i isključivo je fokusirana na iskustva koja se svakodnevno nižu, potpuno iznenađenje za sve bilo je kada se doznalo da je Vesna de Vinča 65. rođendan obeležila na poseban način. Predsednica Miss YU za tu specijalnu priliku okupila je članove porodice u svom domu na večeri, zapravo njena sestra, zet, sestrići i sestričine potrudili su se oko celokupne organizacije. Svojim rukama Vesnina sestra pripremila je trpezu na kojoj su se našli takosi, garlik hleb, mini burgeri, sve ono što slavljenica voli, dok njoj nije preostalo ništa drugo do da uživa u slavlju, degustira specijalitete i naravno otvara poklone.

Pročitajte: Kost i koža, zabrinjavajuće! Vesna De Vinča pokazala kako izgleda posle 24 dana gladovanja (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Baš kada je došlo vreme za darove, pojavio se najmlađi član de Vinčine porodice koji joj je uručivši poklon u vidu velike bombone, izmamio veliki osmeh na lice i suze radosnice. Šta se skrilo između stranica ukrasnog papira nismo uspeli da razaznamo ali po Vesninom izrazu reklo bi se da je nešto vrlo, vrlo vredno i posebno.

Pročitajte: Moj dom na vodi: Vesna de Vinča otvara vrata broda u kom živi, detalji uređenja i prefinjenost će vas inspirisati (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Opijena emocijom kojom su je nesebično njeni najmilji obasuli Vesna de Vinča 65. rođendan, tačnije slavlje tim povodom okončala je oduvavši svećice na torti, a taj čin bio je propraćen i pesmicom, što je još jedan dokaz onoga u šta Vesna čvrsto veruje a to je da su godine samo broj. 

Pročitajte: Posle 30 dana gladovanja Vesna de Vinča se ponosno skinula u kupaći kostim: Koliko godina biste joj dali (foto)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading