Celebrity News

Kost i koža, zabrinjavajuće! Vesna De Vinča pokazala kako izgleda posle 24 dana gladovanja (FOTO)

Gladovanje Vesne De Vinče još uvek je u toku

Kost i koža, zabrinjavajuće! Vesna De Vinča pokazala kako izgleda posle 24 dana gladovanja (FOTO)

I dalje je na snazi čuveno gladovanje Vesne De Vinče. Predstavnica kompanije Mss Yu s početkom svakog leta voli da organizam očisti i rehabilituje ga, konzumirajući na dnevnom nivou samo vodu, limunadu bez šećera, čajeve i pokoju trešnju po uzoru na Dalaj Lamu. 

Pročitajte: Svi se slažu da je bio najlepši muškarac u Jugoslaviji: Ovo je pokojni muž Vesne de Vinče zbog kog i danas nosi crninu (FOTO)

 

 

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

- 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti. 

Pročitajte: Ekstremno ali ona izgleda neverovatno: Vesna de Vinča 42 dana nije jela, a sada je otišla korak dalje (foto)

 

 

Gladovanje Vesne De Vinče, uprkos njenim izjavama da je puna energije, zabrinulo je njene pratioce i porodicu, te su je mnogi zamolili da to batali i vrati se normlanom životu.

Komentari (0)

Loading