Celebrity News

Olivera Balašević prvi put uslikana sa tek rođenom unukom: Neverovatno je koliko malena Vera liči na nju (FOTO)

Olivera Balašević baka po treći put postala je pre mesec dana

Olivera Balašević prvi put uslikana sa tek rođenom unukom: Neverovatno je koliko malena Vera liči na nju (FOTO)

Da je Olivera Balašević baka za primer poznato je široj javnosti. Udovica muzičara Đorđa Balaševića rado svoje dve mezimice, koje je rodila njena ćerka Jovana, gosti u svom domu. Igra se sa njima u dvorištu opevanom toliko puta u pesmama njenog supruga, udovoljava im u svim prohtevima, pravi vojvođanske slatkiše i to posle s osmehom deli sa pratiocima na “Instagramu”. Krajem avgusta Oliverin život pa i dvorište dodatno lepim učinila je još jedna unuka, imena Vera.

Pročitajte: Potresno oglašavanje Olivere Balašević: Porodica je OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM

Instagram

 

Nju je na svet donela snaja poznate književnice, a supruga njenog sina Alekse Balaševića, zbog čega je autorka romana “Planeta dvorište” presrećna. Ponosna što se još jednom ostvarila u ulozi bake i što sa novom naslednicom, kao i sa prethodne dve, može da podeli iskustvo, znanje, tajne kulinarstva i lepote ona je nedavno objavila fotografiju tek rođene Vere u naručju. Reč je o prvoj slici malene devočice kojoj je Olivera pomenutim postom poručila:

-Osmeh se vratio tamo gde mu je oduvek i biko mesto! I kad se sve sabere opet smo i sve smo obradovali, Veruška moja!

Pročitajte: Čudne moći: Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

Instagram

 

Olivera Balašević baka je o kakvoj mnogi mogu samo da sanjaju, a veruje se da će malena Vera, koja već liči na nju, od nje dobiti mnoge važne lekcije pa i skroviše od problema kada mama i tata nisu tu.

Komentari (0)

Loading