Celebrity News

"Da li je moguće da si tolika stipsa"?! Prvi veliki incident između Harisa i Meline na javnom mestu

Autor: | 11/11/2022

Melina i Haris Džinović imaju iste probleme kao većina bračnih parova

"Da li je moguće da si tolika stipsa"?! Prvi veliki incident između Harisa i Meline na javnom mestu

Melina i Haris Džinović zajedno su preko dvadeset godina pa danas gotovo ništa ne može da ih uzdrma osim sitnica koje muče svaki brak. Na primer, nemogućnost supruge, u ovom slučaju poznate dizajnerke, da odoli "šopingholičarskoj" groznici što dovodi do rasprava sa njenim mužem. Naime, Melina je nedavno ispričala u emisiji kod Goce Tržan kako su poznati pevač i ona davno doživeli anegdotu koju neće zaboraviti.

Miloš Nadaždin

 

- Kada sam 2003. godine bila sa Harijem u Parizu, nisam mogla da odolim. Bili smo u "Dior" radnji i nisam mogla da se odlučim između troje cipela. Pritom, tada sam bila trudnica i izgledala sam kao slon, nisam ni mogla da stanem na štikle. Tada mi je Hari rekao "Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost", a ja sam se na to okrenula i rekla mu "Jesi li ti to stipsa, jel ti to meni kažeš da nećeš da mi kupiš". Čovek je samo rekao "Bože sačuvaj, evo kupi sve, neću da se raspravljam" - prepričala je dizajnerka i dodala da se Melina i Haris Džinović danas odlično razumeju po ovim i drugim pitanjima.

Pročitajte: OSUŠILA SE Melina Džinović! Smršala preko 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda, jedva smo je prepoznali (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Kasnije mi je objasnio da je skuplja garderoba ženi potrebna nakon četrdeste, a da pre toga treba iskoristiti mladost, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, naučila sam da je cenim tek kada sam je izgubila. Haris je bio u pravu - rekla je Melina i dodala da njen suprug nije materijalista, da ne nosi ni sat, ali da je zato neviđeno pedantan i da voli komfor.

Komentari (0)

Loading