Lepota

OSUŠILA SE Melina Džinović! Smršala preko 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda, jedva smo je prepoznali (FOTO)

Izgled Meline Džinović drastično se promenio

OSUŠILA SE Melina Džinović! Smršala preko 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda, jedva smo je prepoznali (FOTO)

Dugo iščekivana zložba "Tragovi" jednog od najprestižnijih srpskih modnih fotografa Miloša Nadaždina, otvorena je juče u Silosima, a ovaj događaj okupio je veliki broj poznatil ličnosti , koje su svojim prisustvom pružile podršku LGBT zajednici. Na spisku zvanica našla se i supruga Harisa Džinovića, a ono što su mnogi primetili jeste da izgled Meline Džinović više nije isti.

Pročitajte: Imam DOKAZ da me je PREVARIO - Potres u domu Meline i Harisa, pevač morao sve da prizna

Boško Karanović

 

Jedna od najbolje odevenih žena na našoj sceni za ovu priliku odabrala je asimetričnu haljinu na preklop, a duboki dekolte naglasio je Melininu savršenu figuru od koje je mnogima zastao dah. Savršeni outfit kakav se od modne ikone i očekuje, ona je uklopila uz jednostavne crne salonke koje su dale dodatnu dozu elegancije, a crna kožna torba i pojas oko struka u istoj boji samo su upotpunili već odličan utisak. 

Pročitajte: Njene negativne reči o zetu Harisu i danas se prepričavaju - Ovo je Melinina majka, vidi se da je od nje nasledila lepotu (FOTO)

Boško Karanović

 

Elegantna i otmena dama pobrala je mnoštvo komplimenata na račun izgleda, a ono što je svima zapalo za oko jeste i da je dosta izgubila na težini.

Da li je supruga Harisa Džinovića planski oslabila nekim određenim režimom ishrane ili su brz život i obaveze uticali na to, nije nam poznato, činjenica je da modna kreatorka odlično izgleda.

Komentari (0)

Loading