Celebrity News

Ceo grad priča o Cecinom bivšem: Nekad jedan od najzgodnijih momaka u Srbiji, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Autor: | 11/11/2022

Bivši dečko Cece Ražnatović rastao se od pevačice pre dvanaest godina

Ceo grad priča o Cecinom bivšem: Nekad jedan od najzgodnijih momaka u Srbiji, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Iako je njihova veza davno okončana, bivši dečko Cece Ražnatović ostao je do danas upamćen upravo po tome a sada kad se pojavio na jednom gradskom događaju mnogi su mogli da se uvere kako Vladimir Cvetković poznatiji kao Cvele, nekima i kao "lepi Cvele", danas izgleda. Još uvek može s pravom poneti takav nadimak a to je pokazao kada je prošetao pistom na reviji brenda "Martini Vesto by Boško" u okviru akruelnog beogradskog Fashion Week-a.

Đorđe Tomić

 

Bivši dečko Cece Ražnatović sa poznatom pevačicom bio je ne čak prošle, već pretprošle decenije. Oni su, naime, bili zajedno tokom drugog dela 2009. godine i ta je veza trajala otprilike šest meseci da bi početkom 2010. godine objavili njen zvaničan kraj. Ostali su u dobrim odnosima, a pamti se ta veza i kao prva Cecina javna romansa otkako je postala Arkanova udovica.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Đorđe Tomić

 

Foto: Jakov Simović

 

Bivši dečko Cece Ražnatović kasnije je uveliko nastavio dalje. Danas ima dugogodišnju partnerku s kojom se povremeno pojavi na javnim dešavanjima a primetićete da pomalo i podseća na Cecu. Cvetković je menadžer jedne klinike za estetske zahvate sa specijalnošću za presađivanje kose, uspešan je biznismen a sačuvao je i dobar izgled. Nedavno je napunio 45 godina, što ga čini tek četiri godine mlađim od bivše partnerke a može se pohvaliti da po formi još može da parira i znatno mlađim momcima.

Komentari (0)

Loading